Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám menší problém. Vlastním Peugeota 405 GRi v combiku 89 kw. Po nastarování mi svítí všechny kontrolky jako když mam klíček v 2 poloze, po zahřátí vozidla kontrolky zhasnou(5km). Když nastartuji o 6 hodin déle, odpoledne vozidlo nastartuji bez problému, ani kontrolky nesvítí. Na kratší cestu, po městě se vozidlo chová stejně. Jen stím že už nanastartuji, baterka vydudaná. Asi 2x se mi stalo že vozidlo chcíplo a nešlo natočit ( při výjezdu z parkoviště) musel jsem uplně vše vypnout vyndat klíček a na několikátý pokus mě startér teprve začal točit. Nevím co stým díky za reakce.

Odesláno

to mi připadá jako by byl někde kraťas nebo naopak chyběla kostra a to co kostru potřebuje tak ji bere přez něco jinýho, proto to rozsvícení.

Pak když se to chová normál, tak to už conect má.

tedko v zimě má víc aut problémy, protože konektory jsou tak suchý že nemaj dobrý kontakt.

Stačí aspon rozpojit, prostříknout a zase zapojit.

na p309 mi probíjel alternátor do kostry a blikalo mi pulka budíků.

[upravil dne 4/2/12 23:11 od antik]

Odesláno

Né že by to blikalo ale intenzivně svítí... zkrat sem zatim nikde nedošel ale olej byl skoro na dně,... nějakej trošíček tak byl že by byl motor zadřenej ? to snad né :( Startér mi jen cvaká ale neroztočí... Kontrolky když to jelo tak zhasly po delší cestě... ale naposledy asi po 2km mi to chcíplo a už jsem nenatočil když bylo těch -20 .. čo stym ? ted netočím :(

Odesláno

já mám taky dead auto. zamrzl mi sajrajt ve filtru. Možná máš pouze vybitou baterku. Třeba ti to nedobíjí.

Nabij baterku.. taky mi to svítilo blbě kde se dá, když jsem ji vybil.

Tedko tam mám měřák voltů, tak vim, kdy je baterka dead.

[upravil dne 5/2/12 01:25 od antik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...