matii Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Nechtělo se mi to sem psát znovu, tak omluvte, že jsem ten svůj názor zkopíroval z MACZ: Dnes mi moje lepší polovička koupila po delší době \"Svět motorů\". Vždy jsem zastával názor, že tento plátek je sponzorován jistou tuzemskou automobilkou a tak trochu paranoidně shledával averzi redaktorů vůči značce Peugeot, resp. \"Francouzům\". Po časovém odstupu jsem vždy znejistěl a vše přičítal mé \"zamilovanosti\" do svého auta a neoprávněné averzi vůči SM. TAKŽE hned v úvodu současného čísla SM je třístránkový článek s názvem \"30 skvělých tipů\" jak výhodně pořídit auto. Jsou zde různé modely s tou či onou výhodou. Jen malé shrnutí, mezi 30 doporučenými auty je: Škoda Fabia1.2HTP Škoda Citigo 1.0MPI Škoda Octavia Combi Tour 1.6 Škoda Roomster 1.4 ŠkodaFabia Combi 1.4 Škoda Octavia1.6TDI Škoda Yeti 1.2TSI Zbytek obstarávají vždy rovnoměrně 1-2 modely dané značky ... kromě ... můžete třikrát, ale stačí vám jednou ... ... Peugeotu. Ten zde nemá ani jeden model. Právě již zmiňovaná Škoda Octavia 1.6TDI/77kw Prima Edition CZ mezi luxusními vozy do 400k Kč s výbavou \"manuální klima+elektrická okna vpředu\"? Kde je faceliftovaná 308 e-HDI ve výbavě ACTIVE (téměř vše na co si u auta této třídy vzpomenete) včetně mikrohybridního START/STOP nejnovější generace za 397k Kč? Proč mě to nepřekvapuje? PS Teď koukám, že tam chybí i FIAT ... co Bravo s MULTIJETem? Citovat
radim.1008 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Taky jsem se nad tím pozastavil a pousmál nad tou výbavou Octavie Citovat
Qcko Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Pozri sa ake sa davaju motory do Octavie Tour a zasmejes sa druhykrat Ze este niekoho taketo clanky zaujimaju Citovat
rick Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Na to jsem už taky zvyklej,člověk už dopředu ví jak kterej srovnávací test dopadne.Zajímalo by mně,jak by dopadlo srovnání mojí 8 s roomstrem,ze kterýho se mi zvedá kufr:bojim Citovat
rick Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Kupuju ho už jen z tradice a k pondělní snídani,občas tam najdu něco zajímavýho. Citovat
elton Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 No já si radši kupuji Autohit, Svět motorů mě dělá střevní problémy. Citovat
MichalTalbot Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Přesně, AutoHit, ten kupuju taky, když už něco. Jinak Svět Motorů, to je jen reklamní leták AZNP, ať už škodovku srovnávají s čímkoliv, vždycky vyhraje škodovka. A nejvíc mě se.re jak vždycky, když náhodou píšou něco o francouzích, tak vždycky nezapomenou dodat obvyklé klišé o špatném řazení a nevhodně umístěné rezervě pod kufrem - NENÍ NIC DEBILNĚJŠÍHO NEŽ MÍT REZERVU V KUFRU!!!!!!!!!!! U služební oktávky už jsem dvakrát vyndaval na dálnici celej obsah kufru (např. ceníky pro 1/3 republiky v krabicích - neumím si představit, když někdo píchne a má naložený třeba tvárnice) a pak si dával kolo od sněhu a soli do kufru, fakt luxus... A řazení? O koncernový překlapávačce, na který se nakonec ve 120tkm rozsypaly řadící vidličky a synchrony, bych mohl psát romány. Citovat
pipistrel Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 ale aj tam niekedy nieco ine vyhra ako schade Citovat
elton Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Jojo, pamatuji, to byla ta chyba v tisku:D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 četl jsem ho přes 30 let, ale už delší dobu jsou zaprodanci--a býval to kdysi dobrý a levný automoto časopis:( Citovat
Honza z Nera Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Hoj. Po delší době jsem si zakoupil Autotip číslo 03 na únor kde je ukončen dlouhodobý test na 100tis. km Citroenu C5 Tourer 2.0HDi. Čekal jsem klasickou \"sprchu\" a hle, vůz velice chválí. Pravda na ergonomii něco našli ( volant samé tlačítko, špatné ovládání navi at. ), ale celkově v tom jejich žebříčku získal 32.místo. V podstatě jenom kvůli poruše na odpružení - měl hydropneumatické se nedostal na lepší pozici. Článek je celkově napsán velice rozumně. Až jsem se divil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.