kerberos.x Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Milý Peugeoťáci, mám malý problém...Občas se mi stává, že mi auto z ničeho nic chcípne /většinou krátce po rozjezdu. Může to být způsobeno třeba studeným motorem?!?/ a potom svítí kontrolka STOP + mazání + ruční brzda...Chci se zeptat, jestli když auto chcípne to má svítit, protože je vlastně klíč v poloze M, kdy je v návodu uvedeno, že dané kontrolky mají svítit a při nastartování zase zhasnou. Předem děkuji za Vaše odpovědi... Citovat
špionek Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Ahoj no mě se to taky stalo. Ale při plné jízdě a zrovna na kopci. Z ničeho nic auto přestalo táhnout chcíplo a vše se rožlo jak popisuješ. No můj problém byl ve špatné naftě byl v ní nějaký bordel . No v servisu mi to pročistily dali druhej palivovej filr a mám tankovat na těch lepších benzinkách Shel,Omw a lít do nádrže aditivum a od té doby je to ok. [upravil dne 1/2/12 21:31 od špionek] Citovat
Andreww Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Napiš aspoň motorizaci. Takhle Ti asi jen tak někdo neporadí Citovat
kerberos.x Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 Jen pro doplnění, mám 206tku, 1.1, r.v. 1999, 44kw... Citovat
Speedy66 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Mazání se musí rozvítit na 100% ,Stop si myslim že taky ale jistej si tím nejsem jedinej výpadek motoru mě Kontrolka motoru oznámila dopředu.proč ale ruční brzda to nevím a ani jestly je to normální . taková zavada se špatně odstraňuje ,a když je motor na provozní teploťe tak to nedělá ? Citovat
kerberos.x Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Speedy66: Když je motor zahřátý, tak ten problém nemám. Jen když se nestačí ohřát a mám třeba dva starty, tak to občas chcípne bez příčiny. A pak se rožnou ty kontrolky. Jezdili jsme dálky a bylo to v poho, horší je popojíždění ve městě... Citovat
chachar.fista Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Přidám svou trochou do mlýna..dneska jsem jel podvečer domu,po rovině,teplota na 90°C,benzín cca 1/4 nádrže,rychlost kolem 90km/h na 5q..motor mám 1.4i 55kw rok 94..zničeho nic se mi rozsvítila mezi budíky kontrolka STOP..auto jelo ale bez problému pořád stejně..potom jsem jel z kopce,tak jsem zkusil cestu nejmenšího odporu,vyřadil jsem a zhasnul motor..poté bezproblémově nastartoval a jel dál..kontrolka už se nerozsvítila..ne že by mě to deprimovalo,ale jezdím s ním denně kolem 100km,a nerad bych,kdyby to byla předzvěst nějakého problému,aby mě to někde nechalo.. Citovat
vendelinek Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 tak máš 206ku nebo 306ku,já jen ,že jsi teda v jiným vlákně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.