Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Milý Peugeoťáci, mám malý problém...Občas se mi stává, že mi auto z ničeho nic chcípne /většinou krátce po rozjezdu. Může to být způsobeno třeba studeným motorem?!?/ a potom svítí kontrolka STOP + mazání + ruční brzda...Chci se zeptat, jestli když auto chcípne to má svítit, protože je vlastně klíč v poloze M, kdy je v návodu uvedeno, že dané kontrolky mají svítit a při nastartování zase zhasnou. Předem děkuji za Vaše odpovědi...:)

Odesláno

Ahoj no mě se to taky stalo. Ale při plné jízdě a zrovna na kopci. Z ničeho nic auto přestalo táhnout chcíplo a vše se rožlo jak popisuješ. No můj problém byl ve špatné naftě byl v ní nějaký bordel . No v servisu mi to pročistily dali druhej palivovej filr a mám tankovat na těch lepších benzinkách Shel,Omw a lít do nádrže aditivum a od té doby je to ok.

[upravil dne 1/2/12 21:31 od špionek]

Odesláno

Mazání se musí rozvítit na 100% ,Stop si myslim že taky ale jistej si tím nejsem jedinej výpadek motoru mě Kontrolka motoru oznámila dopředu.proč ale ruční brzda to nevím a ani jestly je to normální . taková zavada se špatně odstraňuje ,a když je motor na provozní teploťe tak to nedělá ?

Odesláno

Speedy66: Když je motor zahřátý, tak ten problém nemám. Jen když se nestačí ohřát a mám třeba dva starty, tak to občas chcípne bez příčiny. A pak se rožnou ty kontrolky. Jezdili jsme dálky a bylo to v poho, horší je popojíždění ve městě...:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přidám svou trochou do mlýna..dneska jsem jel podvečer domu,po rovině,teplota na 90°C,benzín cca 1/4 nádrže,rychlost kolem 90km/h na 5q..motor mám 1.4i 55kw rok 94..zničeho nic se mi rozsvítila mezi budíky kontrolka STOP..auto jelo ale bez problému pořád stejně..potom jsem jel z kopce,tak jsem zkusil cestu nejmenšího odporu,vyřadil jsem a zhasnul motor..poté bezproblémově nastartoval a jel dál..kontrolka už se nerozsvítila..ne že by mě to deprimovalo,ale jezdím s ním denně kolem 100km,a nerad bych,kdyby to byla předzvěst nějakého problému,aby mě to někde nechalo..:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...