Šalda Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Já si udělal sám a zatím dobrý, jen kleště měli takový ho.no uchycení drátu, tak jsem je provrtal a přidělal na pevno šroubem, mám je asi 5 let a nastartoval jsem s nimi v práci i destu 14T;) a už asi 5x za tuhle zimu:D Jinak osobáky chytají bez problémů. Celkem mě to vyšlo za kleště 350.- plus 5m drát, kterej mám z práce. 3m drát je krátkej;) Citovat
koblih69 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 No a když jsem Vás tak pobavil tak ještě poznámku - některý z těch kabelů rezavějí :D:D, ptáte se co je to za kravinu? No nejsou totiž měděné. Jsou železné a potažené mědí Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 tak se musím pořádně podívat na ty kabely co si vozím v autě,taky jsem je kupoval když jsem nic o kabelech nevěděl:( Citovat
Šalda Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Já mám měď jak Brno, používáme to na naše CNC stroje jako kostru, je to pořádnej kábl, žádná ****** z Hornbachu:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 zítra se na ně kouknu,jaký průměr a kolik A Citovat
jbily Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Tak já mám čerstvou zkušenost z dnešního rána, kdy jsem startoval mrtvého domácího C-MAxe (1,8TDCi) firemní Octavií 1,6 TDi. Baterku včera vyšťavila žena neúspěšným startováním (mrtvé 2 žhavičky ze 4... teď už vyměněny, baterie dobitá a již OK). Startoval jsem v -22°C, přes no-name kabely (tyto - http://startovaci-kabely.heureka.cz/filson-startovaci-kabely-500-amp/) a absolutně v pohodě, po cca 15 minutách jsme odjížděli oba. Citovat
filas1 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Tak ty mají psáno 500A, tak asi nekecají. Já jednou zkoušel podobné noname kabely na diesela, v kabelech akorát zacukalo, začlo se z nich kouřit, ale startér se ani neotočil. Teď používám taky kabely doma dělané. Citovat
Návštěvník Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Taky jsem kabely vyráběl tady je celkem dobrej článek o kabelach. Vyráběl jsem je z mědi průměr 16mm. Kleště jsem nakoupil tady. Citovat
dzavel Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 V Autokelly mají akci na kabely i baterky, ale o kvalitě nic nevím . Leták ZDE Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak a mám to taky,dneska ráno už se baterka ani nesažila,jen se rozsvítily kontrolky,a když jsem otočil klíčkem ,zhasly,baterka hotová asi tak po půl hodině mi jeden řidič pomohl přes kabely nastartovat(na podruhý),když to chytlo,hned jsem jel do aku servisu,mám objednanou banerku 55ku,půjčili mi jinou baterii abych mohl zatim jezdit a mám se stavit v pátek a hned jsem si tam u nich koupil startovací kabely,i když budu mít novou baterii,kabely v kufru můžu mít taky ,to pro strýčka příhodu:) Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 V Autokelly mají akci na kabely i baterky, ale o kvalitě nic nevím . Leták ZDE Ty za 249,- 500A jsou k ničemu, ty za 279,- 350A jsou lepší... Citovat
Kurt Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 vendelinek: Tyhle kabely mají tu nevýhodu, že jsou na nich plastové ty \"panty\" na svorkách. A protože je to ten pitomý tvrdý plast (který navíc mrazem křehne) stačí, aby ta svorka spadla na zem a praskne to. Mně se jí podařilo zrušit dokonce jen tím, že jsem za kabel zatáhl, ten sjel z kontaktu a svorka prudce sklapla. [upravil dne 7.2.2012 10:04 od Kurt] Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak tě musím trochu opravit,nechal jsem si je rozbalit a ten gumoplast ,co je na kleštích jsme spolu s prodávajícím sundali(chtěl jsem si je porádně prohlídnout i ze vnitřku),takže kleště jsou železný,žíla drátu je měděná a má 16mm a stály bez 10báby 500kč,takže to nejsou šunty:) Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 jj,je to pružný,je to něco,jako dávaji na kleště,proti el.proudu isolace Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mám na kabelech taky tydle kleště a jsou super Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 pokud je kvalitni baterka, nejsou potreba kabely ja mam nejaky z tesca za 250 a nahazuju s nima obcas 3,0 V6, modrasek zatim chyta perfektne Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 ono taky nezáleží jen na baterce,ale jak se jezdí na krátko po městě,sem tam občas mimo město,to je tak +-15km,po městě startuješ víc jak 5x ,to se prostě nedobije,starter je žrout a zima tomu jen pomahá do kopru,ale ted už bude mít auto lepší baterku,je objednaná,v pátek si pro ní jedu Citovat
Haryk Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 jak psal: punkac , taky jsaem si je udělal ze svářecích, průřez 16mm izolace guma,pěkně se stáčí jsou měký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.