Pumpar Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Ahoj schánim nějakej sportovní výfuk jenom decentní hlavně nechci nějakej co děla rachot jako hovado dík dávejte odkazy. Citovat
Tom_206 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Tak to ti asi dobře poslouží Ulter Sport ...osobně mám dobrou zkušenost s Flowtech Raptor, má vcelku slušnej a decentní zvuk a cena taky není špatná. Pokud hledáš výfuk s homologací, tak bych volil Ulter přímo na 406 Citovat
koblih69 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Ahoj schánim nějakej sportovní výfuk jenom decentní hlavně nechci nějakej co děla rachot jako hovado dík dávejte odkazy. Na Hdi? Vopravdu? [upravil dne 31/1/12 19:55 od koblih69] Citovat
Vítek1 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 dle popisu asi fakt HDI co s tim jako chces delat? me kdyz uhnil zadni dil tak se zvuk temer nezmenil. Citovat
Pumpar Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 No na hdi já nevim změní se zvuk??? Citovat
ZoSo Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Připojim otázku - je to i na normální ježdění? - rozumějte - dělá to kravál i při normální jízdě, nebo to jen příjemně bručí...1,8 16V. Citovat
Print Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 ja bych se asi bal si koupit spor. vyfuk pac co maj tady kluci v ulici a couvaj na rantl a trosku pridaj aby to vyjeli tak to dela kraval jako krava Citovat
Pumpar Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 To já právě nechci chci jenom takovej decentnější zvuk ne žánej kravál máte nikdo zkušenosti na hdi ??zajímá mi jestli to změní zvuk může mi nněkdo odpovědět?? [upravil dne 1/2/12 19:55 od Pumpar] [upravil dne 1/2/12 19:55 od Pumpar] Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 u hdi to kraval moc nebude jen huceni , zvuk je odvozen od otacek a na hdi to tocit nebudes Citovat
chuck11 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Vítek1 nevím,nevím jestli to je Hdi vždyť při tom prošlapnutí nejde ani trochu dýmu jako u dieslu:myslim Citovat
Spaceeeek Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 já teda laďák nemám ale místo zadního tlumiče jsem dal jen trubku s koncovkou a dělá to docela dobrej zvuk Citovat
masterjj Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Taky jsem slyšel pár dieselů a je to tak místo tlumičů se musí dávat jen trubky pak to má celkem zajímavý zvuk. Jinak je tam samozřejmě pár věcí který jsou nastavený na tenhle odpor výfuku a ty pak fungují nanic když se to zprůchodní.... nejspíš to bude kapku kouřit. Jinak to turbo by makalo obecně líp kdyby se snížil ten odpor akorát ty další věcí. Citovat
r.a.p.k.a Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 No taky mi pomalu odchazi vyfuk tak jsem uvazoval o sportovnim zadnim dilu ale pak jsem se tu docetl ze tu ma spousta lidi pouze trubku s koncovkou a je to pry jeste lepsi, ale jak je to z tim zpetnym odporem vyfuku? nerad bych odrovnal turbo. Pokud je to riziko tak bych tam hodil jen origo zadni dil a na to nejakou peknou koncovku ale pokud by to bylo mozne, rad bych okusil trochu hlubsi zvoucek Citovat
max_payne Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Ja som to vyriesil tak, že som kupil hrubostennu 2m nerez ruru priemeru myslim 62mm,a k tomu nerez kolena a šikovny kamoš čo robi s nerezom mi to zvaril a osadil, auto ma prijemny nizny ton z vyfuku, ale žiaden hukot. Koncovku som kupil pekny ovál, tú mi na koniec navaril. Akurat je treba posilniť silentbloky čo ho držia, je to váha:D [upravil dne 2/3/12 18:30 od max_payne] Citovat
00stevo00 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 máte tady nikdo na hdi ladák??? ja mam Sebring duplex za 450€ (ked som kupil auto, uz tam bol). Nepocut ziadne dunenie ani hukot, zato ale pocut ako krasne piska turbo, to je podla mna krajsi zvuk... http://tuningshop.sk/image.php?url=images/web/products/o/1196419529.jpg Citovat
koblih69 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Taky mi krásně pískalo, ale po výměně turba už je to ok :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.