Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to ti asi dobře poslouží Ulter Sport ;) ...osobně mám dobrou zkušenost s Flowtech Raptor, má vcelku slušnej a decentní zvuk a cena taky není špatná.

Pokud hledáš výfuk s homologací, tak bych volil Ulter přímo na 406 ;)

Odesláno
Ahoj schánim nějakej sportovní výfuk jenom decentní hlavně nechci nějakej co děla rachot jako hovado dík dávejte odkazy.

Na Hdi? Vopravdu? ;)

[upravil dne 31/1/12 19:55 od koblih69]

Odesláno

Připojim otázku - je to i na normální ježdění? - rozumějte - dělá to kravál i při normální jízdě, nebo to jen příjemně bručí...1,8 16V.

Odesláno

ja bych se asi bal si koupit spor. vyfuk pac co maj tady kluci v ulici a couvaj na rantl a trosku pridaj aby to vyjeli tak to dela kraval jako krava :)

Odesláno

To já právě nechci chci jenom takovej decentnější zvuk ne žánej kravál máte nikdo zkušenosti na hdi ??zajímá mi jestli to změní zvuk může mi nněkdo odpovědět??

[upravil dne 1/2/12 19:55 od Pumpar]

[upravil dne 1/2/12 19:55 od Pumpar]

post-39746-14109622068261_thumb.jpg

Odesláno

Taky jsem slyšel pár dieselů a je to tak místo tlumičů se musí dávat jen trubky pak to má celkem zajímavý zvuk.

Jinak je tam samozřejmě pár věcí který jsou nastavený na tenhle odpor výfuku a ty pak fungují nanic když se to zprůchodní.... nejspíš to bude kapku kouřit.

Jinak to turbo by makalo obecně líp kdyby se snížil ten odpor akorát ty další věcí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No taky mi pomalu odchazi vyfuk tak jsem uvazoval o sportovnim zadnim dilu ale pak jsem se tu docetl ze tu ma spousta lidi pouze trubku s koncovkou a je to pry jeste lepsi, ale jak je to z tim zpetnym odporem vyfuku? nerad bych odrovnal turbo. Pokud je to riziko tak bych tam hodil jen origo zadni dil a na to nejakou peknou koncovku ale pokud by to bylo mozne, rad bych okusil trochu hlubsi zvoucek :myslim

Odesláno

Ja som to vyriesil tak, že som kupil hrubostennu 2m nerez ruru priemeru myslim 62mm,a k tomu nerez kolena a šikovny kamoš čo robi s nerezom mi to zvaril a osadil, auto ma prijemny nizny ton z vyfuku, ale žiaden hukot. Koncovku som kupil pekny ovál, tú mi na koniec navaril. Akurat je treba posilniť silentbloky čo ho držia, je to váha:D

[upravil dne 2/3/12 18:30 od max_payne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...