Peugot406 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 no len tera sa mi stalo toto .....tak akurat som chcel ist na aute nechcelo nastartovat napokon chytilo na 3 valce tak som isiel kuknut na motor a znova mi ten olej vyhadzovalo cez odmerku oleja tak som to rychlo vypol 2 dni islo normalne ja uz neviem co s tym je automechanik sa asi zmylil alebo co...asi ma oklamal este pojdem pozriet tu hadicu odvetravania v tej klukovej skryni.ako mi ho dal tak islo normale.urobil som 100km na nom a nic ale u neho bolo v garazi.2 noci stalo na vonku a dnes to spravilo znova [upravil dne 7/2/12 11:54 od Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 no bude to zamrzat nekde v tom odvetravani klikovky a hlavy motoru, to gufero je az nasledek toho zamrznuti odvetrani, natlakuje se vana a vyrazi ho ven Citovat
Peugot406 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 nevies poradit ako sa da tomu predist?minulu zimu som taketo preblemy nemal je pravda ze ani take mrazy ale noboli ako teraz -20 a viac [upravil dne 7/2/12 11:54 od Ferry] Citovat
martis Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak aj mne zase vcera vyhadzalo zase cez mierku bol tam novy olej a mal nabehane cca 70km a je to zas, tak som pozrel poriadne na odvetravanie klukovej hriadelej(kryt vacky) a tam je kopa vody az ladu akurat to rozmrazujem nahodil som druhy kryt vacky ta je ok ale zase cely motor od oleja (potesi) nahodil som druhy kryt vazky,hadica cista, vymeneny komplet olej aj filter tak dufam ze mi to zase neurobi ide do toho vela penazi, Citovat
Mino85 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Ja to iste, ale u mna zamrznutie hadice sprevadzal smrad spalenej gumy. Vypol som motor, povysunul mierku a cely....od oleja. . Tuto zimu som menil ale mierku oleja tak to tesnenie zadrzalo. Podla service boxu ta hadica vyzera trochu inac ako ta povodna. Su tam 3 typy. Jedna je aj vyhrievana. Citovat
Mino85 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Kupim novu 1192T6 - podla mojho VIN alebo 1192Y4? Citovat
leopoldmeinhold Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Tak predevcirem se to stalo i me. Zajel sem do kramu a zpet vystoupim a koukam za mnou kapky oleje. Otevru kapotu a spoust. Stalo se mi to i loni a to jsem nechal u kamarada rozebrat motor a komplet vycistit s tim ze sou zamrzle olejove kanalky auto slapalo paradne az do ted. Precetl jsem tunu textu o problemu s vytekanim oleje pres merku a dozvedel jsem se ze motor neodvetrava a tlak jde i s olejem pres merku ven. Takze jsem napred zkontroloval a vycistil hadici odvetrani klikove skrine. Bez vysledku. Odpojil sem tedy onu hadici a nastartoval motoral zacal tlacit olej ven pres merku ale od mista kde mela byt pripojena hadice nesel zadny vzduch takze bylo jasne ze je to ucpane nekde dal. Obaval sem se ze to opravdu budou ty kanalky ale nakonec jsem se docetl (myslim ze zrovna zde) ze zamrza i viko ventilu. Sundal jsem tedy viko ventilu a bylo nepruchodne. Vzal jsem tedy viko domu rozmrazil poradne vycistil a vrazil ho spatky a ejhle... problem vyresen motor slape tak jak ma. Musel jsem tedy jeste vymenit tu plastovou hadici protoze pri manipulaci sni se mi doslova rozsipala pod rukama. Nahradil jsem ji obicejnou zahradni hadici z OBI a vse je v naprostem poradku. Tak snad to nekomu pomuze ja porad resil tu hadici protoze vsem zamrza prave ta a o viku ventilu nebyla poradne nikde ani zminka. Byl jsem dokonce objednan do autorizovaneho servisu ale zdelili mi zhruba cenu opravy ktera previsovala !deset tisic!. Jeste pridam ze mam 406 2.0i 16v. Citovat
Mino85 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 O tom veku ventilou som nepocul. Tam by mala byt dostatocna teplota na rozmrazenie. Myslel som ze problem je s hadicou, kedze povodna je gumenna a vedie oblukom mimo motor do sania. Nova co som pozeral je plastova a zakrivena tak aby isla tesne pod kryt motora. Tak zajtra objednavam novu a uvidim. [upravil dne 7/2/12 18:04 od Mino85] Citovat
vildapl Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 to leopold: zahradní hadici bych tam dlouhodobě nedával, pravděpodobně nebude odolná výparům z motoru a rozteče se. Na chvíli dobrý ale pak by se ti mohla ucpat tím rozteklým materiálem. Buď tam dej originál (ale za tu cenu jsem ho tam taky nedal) nebo kup palivovou hadici. Já jsem tam dal smršťovací bužírku a zatím odolává. Citovat
vildapl Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 to Mino85: To víko je plastový takže špatně vede teplo a pokud jezdíš krátký trasy tak se neohřeje. to all: pokud to opravuje servisák v teple tak mu to víko rozmrzne a odvětrání si krásně probublá. Pak to dáš na mráz a olej je zase venku. Neměl by někdo fotky víka ventilů se sundaným deklíkem co je uvnitř motoru nebo kdyby někdo měl zbytečný víko který by mohl postrádat tak bych to rozebral a zveřejnil. Netroufám si rozebrat to co mam na motoru, protože to asi nepujde dát dohromady. Citovat
martis Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 leopoldmeinhold presne toto iste som mal cely cas aj ja,ale prvy krat som vycistil hadicu som myslel ze je uz pokoj,ale vcera mi zase vyhodilo olej cez mierku a dnes som to zase robil a a cely ten obal co zakriva vacku bola sama zmrznuta voda po vymene(mam nahradne diely) je ok povodny obal som roztapa pomalicky pri radiatore, vyssie je obrazok 2ks hadic hadica c1 je presne moja ale ta c2 vyzera lepsie trebalo by vymysliet nejake vyhrievanie,lebo stym nikto z nas nebude mat problem ak nie tuto zimu tak dalsiu zimu, len pridam ze ja som na svojom aute nemal ten strieborny kryt motora ale uz je tam! vildapl nemas sa coho bat to rozobrat, drzia to myslim 10ks srub na 10 kluc, je zalepenie cize ho musis trosku vypacit a ono hned sauvilni a v pohodicke to poskladas Citovat
vildapl Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 to martis: trochu jsme si nerozuměli. To víko jsem už sundal a rozmrazil. V tom víku je dutina s přepážkama kde se ta voda usazuje, docela dlouho jsem s tim musel klepat a natáčet, než to přestalo čvachtat. Ta dutina je zakrytá víčkem které je zespodu (pokud je víko namontované tak je uvnitř motoru). Chtěl bych vidět jak to vypadá uvnitř té komory a jestli by se nedala nějak upravit aby ji ta voda neucpala, nebo třeba shora udělat zpětnou klapku aby si motor mohl odfouknout když to zamrzne. Citovat
martis Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 vildapl aha prepac, noo ja idem moje druhe viko rozobrat chcem vidiet ako to vlastne funguje lebo uz mam toho plne zuby, 1krat 2roky do zadu odisiel motor a teraz 2 krat za sebou idem odpalit tie umele niti a ked chces mozem potom dat foto ako to vyzera vo vnutry ale aj tak si myslim ze nam by pomohlo nejake cudo co by nahrievalo alebo isiel teply vzduch do ten hadice, ako na obrazku c2 nieco tam je, musim pozriet na servicebox ako to vlastne je mozno by pomohlo nejako zadeklovat motor hlavne zadnu cast ako je ta hadica a vyfuk to cele zakrit a nech to tam vyfuk cele nahrieva ci myslite ze je to hlupost? uz som rozmyslal ze na zimu by som natiehol cpiralu ktora by sa zopla pri natrartovani a by vyhievala, na styl vyhievania sedadla,ale neviem ci to ma zmysel Citovat
vildapl Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 O tom topném kabelu už jsem taky uvažoval když mi loni zamrzla škrticí klapka - otevřená. Nemohl jsem ubrat a trochu jsem připálil brzdy aby to nejelo moc rychle. Motory 1.8 81kW mají těleso škrticí klapky vyhřívané. Vyhřívání samotné hadice nebude stačit když to zamrzne už ve víku. Muselo by se vyhřívat už víko nebo aspoň ta komora ve víku, napadá mě něco jako žhavicí svíčka u dieselu. Akorát se obávám aby se ten plast nezačal tavit okolo svíčky. Zatím bych jako jedinou schůdnou cestu viděl nějakou odfukovou klapku aby to nevytlačilo olej a dirku ve víku kudy by ta voda odtekla když se motor dost ohřeje. Ty fotky určitě zveřejni, spoustu lidí s tím má problém a zatím nikdo řešení. Když jsem se ptal po servisech tak mi řekli akorát o tý hadici a na to víko jsem přišel když jsem ji odpojil a profouknul a nebyla ucpaná. Ani tady na fóru o tom nebyla zmínka. Jak ti odešel ten motor? Už loni jsem tu našel že to někdo zadřel ale chtěl bych vědět proč. Když ti vyteče všechen olej tak by se měla rozsvítit kontrolka mazání. Na mě blikla v zatáčce když se ten olej přelil ke straně. [upravil dne 7/2/12 19:25 od vildapl] Citovat
krtek 2 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 a nemoze to sposobovat ten odlucovac oleja ? ja mam stary model s tych prvych a od vyroby ho tam nemam a nikdy sa mi to nestalo zatim Citovat
vildapl Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 to krtek2: nový model odlučovač nemá, je tam hadice od víka ventilů rovnou do sání. Myslím, že jako odlučovač slouží ta komora ve víku. Citovat
krtek 2 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 ok, ja ho tiez nemam na 1.8 ale na 2.0 uz je Citovat
martis Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak som to rozobral a cistil a cistil budem este hod cistit vanu je to nenormalne zanesene je tam aj membrana za chvilocku dam foto,ale videra to strasne akurat som to vycistil aj to nieje na 100% lebo mi dosiel odmastovaci pripravok 1ks a tam asi 3ks mozno budu stacit,takze teraz ked som to vymenil to urcite nepomoze mozno na urcity cas ta emulzia co ste mali v hadici som mal v celom potrubi hodim foto a uvidite Citovat
martis Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak pridavam foto som zvedavy na vase nazory Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.