Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy


v.mira

Recommended Posts

V 5. 4. 2021 at 16:18, radim.1008 napsal:

Kluci a páni, na kolik vycházel ten rázový utahovák? https://www.lidl-shop.cz/p/parkside-aku-razovy-utahovak-na-montaz-kol-passk-20-li-a1/p100320485

Koukám, že ho pořád mají, tak přemýšlím, za co utratit peníze, co jem dostal k narozeninám. :D:myslim

Dnes dorazil i s ořechy. Už teď se těším na přezouvání. :D Tak cca za měsíc s tímhle počasím. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a k přezouvání ven budu tahat kompresor, kabely, hadice, a všecky ty kraviny okolo toho, tohle čapnu a jedem, nebo třeba to si to vezmu sebou když žena píchne kolo a v mžiku  ji tam hodim rezervni kolo, kdekoliv. Kompresor bych asi nikam netahal, ten je dobrej když je stabilně v nějaky dílně. Myslim že Radim to ma stejně.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, já ten kufřík vozím sebou v autě. sice jsem ten utahovák nechtíc nechal na dešti takže zlobí ale hodí se to mít při ruce, viz moje nedávná zkušenost s proražením pneu..

ja ho upřímně využívám i na zvednutí heveru :D

Na druhou stranu každý preferuje něco jiného. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, tak já to tak nemám, kompresor stojí v garáži za dveřma trvale. Je furt v zásuvce, jen ho zapnout, hadice je na něm (18m) , stačí jen nasadit koncovku. Kompresor používám na kdejaký čištění, prostě furt.. Takže to neřeším. Stejně když jdou kola dolů, vyčistím kotouče/destičky vyfoukám... Kdybych přezouval někde na parkovišti před panelákem, tak možná.

Kompresor občas vytáhnu, když potřebuju rozfoukat gril... 😄 Má kolečka a je to v pohodě 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Pacho69 napsal:

Kdybych přezouval někde na parkovišti před panelákem

bingo :) já když nemůžu jet k babičce na dvůr tak musím všechno dělat na parkovišti. Proto mám asi radši aku.. ale to už je spíš o možnostech než o tom kdo co preferuje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, Já zas nechci přemýšlet o tom, jestli mám nabitou baterku, když chci přezout. Ono totiž zrovna rázovej utahovák doma k ničemu jínýmu moc není. Jo je to o preferenci, zvyku a zkušenostech. Stejně jako nepůjdu do lesa s pilou na baterky, tak si nekoupím za dva litry rázovej utahovák na baterky. Věřím, že ten svůj za pětikilo budu mít ještě za 15 let, stejně jako svoji stihlku. Elektrickej šroubovák mám 9 let, kdybych si měl koupit novou origo baterku, vyjde mi levnějc, koupit si novej šroubovák i s ní. No name baterka pochybné čínské životnosti vyjde na cca 2/3 ceny nového šroubováku s baterkou. Nová malá stihlka na benzín stojí desítku. Stihlka na elektriku taky, jen bez baterky, ta stojí taky desítku. vydrží hodinu práce. To si může koupit tak Radovánek (rozuměj elektrohead), kdo to potřebuje na práci si to nekoupí.

A můj nejreálnější problém s nářadím a baterky - když ho potřebuju, tak je vybitý.... :bacha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám kompresor v dílně a vzduchovou utahovačku stejně používám minimálně nebo spíš tak když mám auto v dílně když mám auto na pneuservis tak používám aku utahovačku protože jsem línej tahat hadici na plac kde auta zvedám.  Ale jak píšeš je to o tom na co je člověk zvyklí třeba s tím že bych měl vybité baterky s tím nebojuju protože mám vyzkoušeno že Lidlácká aku utahovačka mi vydrží na 4 auta všechny kola povolit a utáhnout a ještě baterka nesvítí červeně takže si myslím že reálně by dala možná i 6 aut ale většinou to mám tak že mám max. 2 auta na dopoledne a 2-5  po obědě a naučil jsem se že když jdu na oběd tak tu baterku seknu do nabíječky a než dojdu z oběda tak má 100%  takže do večera opět vydrží no a večer když skončím tak ji seknu znova do nabíječky. Nabíječku jsem si k tomu účelu upravil mám ji chycenou na stěně takže to nezabere víc času než když mašinu otřu a dám do kufru který má svoji poličku pod nabíječkou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radim má tři auta, to souhlasí. :D Jedno trvale na letních. Další dvě přezouvám a z toho 5008 jsem doma ještě nepřezouval. Bude třeba premiéra. :D Kompresor stojí v dílně a ven ho vytáhnu jen na dofoukání pneu. Hever používám na kolečkách. :D Ale nepřezouvám tady jenom já, ale i další dvě auta, plus je k tomu ještě jedno na zimních. Tchán má další dvě auta a k tomu je tady ještě traktor. :D:D Bych se nebál, že to bude ležet ladem. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a dvě tyhle wapky jsem viděl s cenovkou 4.999,- Kč v nově otevřeném Lidlu Sulice, okr. Praha východ. Kdo používá appku od Lidlu, tak v nově otevřeném Lidlu zatím stále platí sleva 10% na celý nákup - max. sleva je ale omezena na 200,- Kč, což tak jako tak udělá cenu ještě zajímavější. :super 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...