Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy


v.mira

Recommended Posts

JJ, na YT jsou na tenhle Passk 20-LiA1 jen pozitivní recenze. Já ho chtěl pořídit už dlouho, ale vůbec nebyl k objednání. Jinak kompresůrek zatím vypadá taky hodně dobře. Možnost nastavení požadovaného tlaku v PSI s automatickým vypnutím je velké +. K tomu přísvit a "kapsa" v těle na příslušenství - někdo nad tím návrhem přemýšlel.  Dělá sice celkem kravál, ale s tím jsem počítal, když je tak malej :) 
EDIT: VIDEO z testu kompresoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci pozor !  Kamarád si přesně takto objednal AKU pasující podle označení. Shodné přesně jak posíláte odkazy a byl jsem náhodou u toho , když to vybalil. Radostně to bafnul že to nasadí a . . .  prd.  Zvenku ten bajonetový profil vypadl a byl shodný , ale zevnitř nepasovali ty prolisy 😞 .  To ti hlava nebere. Oba jsme dvakrát zkontrolovali typové označení uvedené na výrobku a aku . . .   a prostě to nepasovalo  !

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

skůtra jsem jen zaplatil, ale už nestačil převzít... 😥,

Takto jsem dopadl v pondělí.  U Domanského výdej z e-shopu nebude - zavřen celý autosalon tedy i výdej z e-shopu   a jinde vyzvednutí opravené či nové klimačky také nic , domluveno vyzvednutí , ale vláda mi to v pondělí stopla . . .   😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem nedávno dokoupil do mojeho stádečka LIDL strojů aku vrtačku trefil jsem ji v akci bez baterky za cca 500 přihodil jsem k tomu sólo tu menší baterku a vešel jsem se do tisícovky nabíječku nepotřebuju. Teď hlídám až bude pila ocaska do té party, protože jsem o tu svoji přišel půjčil jsem ji tatíkovi a tatík s ní porcoval palety a nějak mu upadla a tak nešťastně že se rozlomil ten zámek přes který se zamyká baterka v konektoru. Tatík si ji opravil a řekl že si mám objednat novou ( že mi na ní přidá) že on si nechá tu opravenou ale jako na potvoru od té doby není dostupná. Musím říct že tohle se jim vcelku povedlo a mašiny do toho stádečka přibývají a myslím si že to je vhodné i do firmy kde to nebude v každodenní zátěži. Když vezmu že od BOSCHe nebo jiné značky bych byl v pořizovačce klidně přes dvacku na to kolik toho už mám a jestli mě to celé vyšlo něco kolem osmi litrů. A záruku to má na tři roky. Koukal jsem i na tu edici v černé barvě pro ty náročné a tam je oproti těm starším kouskům změna má to jiný baterky a hlavně už do toho cpou bezuhlíkový motory ale tak taky jsou ty mašiny cca o 1500 - 2000 dražší než ty zelený pro nenáročný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milane nevím ale dvě aku stačí pokud máš dvě mašiny. Pokud jich budeš mít více tak si myslím že optimum je tak 3-4 aku. Jasně je pravda že máš jen dvě ruce takže může vrčet jen jedna mašina ale když budeš dělat něco většího a budeš střídat mašiny tak se dvouma aku je to opruz. Ale jinak to vypadá zajímavě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...