Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy


v.mira

Recommended Posts

před 33 minutami, morepower napsal:

Hele, kluci, nemáte někdo náhodou držák na kola na kouli z lidu?

Nemám, ale mám z Kelly za podobnou cenu (pro klubáky 6.649,--) a naprosto funkční. Jen váží 23,7 kg oproti Lidlovým 19,5 kg ;)  Vozím na něm i 3 dospělácký kola a jedno dospělácký elektrokolo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Péťa ok, ale ten tvůj vypadá líp. Má dva ty rámy (nebo jak se to jmenuje) a je to zamykací, viď? Hmm, co myslíš?

 

E: navíc koukám taky sklopnej, zamykací ke kouli je jasný, ale i ty čelisti na kolo a dá se poskládat při uskladnění.

Upraveno uživatelem morepower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@morepower

Vypadá přesně, jak na obrázku :D Jediná nevýhoda je, že na přidělání ke kouli potřebuješ Gola ráčnu a ořech. To si vozím s sebou, i když se snažím na cestách nosič nesundávat. Normálně ho sklopíš bez použítí nástrojů, takže do pátých dveří se dostaneš. Uzamykatelný je kompletně (přichycení na kouli i držáky kol), nebojím se s ním zaparkovat u Globusu. Můžu Ti ho vyfotit, jak mi visí na stěně v garáži, nijak nezavází. Jen ta cena, kterou jsem napsal je pro členy klubu, běžně je za 8.399,-- Kč (rozdíl pro členy 1.750,--).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,pokud můžu hodnotit měl jsem jako Peta,už jsem tady psal musíš vědět na co to potřebuješ pokud budeš vozit 1-2xrok kola na dovolenou,tam to sundas a pak zase domů,OK je to za ty peníze výborná věc,musíš si vyhrat s naložením kol,u mě běžné 4 kola trvali cca 20-30 minut a stejně jsem musel ještě části vidlic obalit mirelonem,abych se kola o sebe nepodrela,jsou blízko u sebe a textilní popruhy na ráfek moc kolo nestahnou má vůli....ty 2 hrazdy mi taky nepřijdou jako šťastný řešení musíš je furt sklápět a zvedat....ale za tu cenu výborný,pokud jezdíš často 2-4xmesic vůbec o téhle levnych neuvažuje,je to k zlosti v manipulaci a vším,vím o čem mluvím přešel jsem z Kelly na Thule Velocompact a nedá se to srovnávat 4,kola mám za 8minut  hotový,bohužel cena je 2-3drazsi,ale ten komfort, provedení,manipulace je někde jinde,já za to ty peníze dál a nelituji a měl jsem to udělat dřív u toho z Lidlu bych se bál v případě problémů nedostupnosti ND.... ber to jako názor,člověka co zkusil víc variant,snad ti to pomůže...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak to dělal @Charlie 1, ale já ty 4 dospělácký kola mám na nosiči určitě do 15 minut naložený. Jen u jednoho kamarádova musím sundat sedlo a dát do kufru, má ho v nešťastné výšce (stačilo by ho jen posunout, ale když už ho mám v ruce...) :D S hrazdami není úplně snadná manipulace, taky mě štvou, ale zase ty kola pěkně drží. Řemínky na ráfky jsou pouze přidržující, nemám pocit, že by nefungovaly. Kola o sebe nijak nemlátí, nikde nic neobaluji. Kupoval jsem ho na jeho doporučení a jsem tomu rád. Jezdím s ním normálně svých 150 km/h po D1 i D2. Chvíli trvalo, než jsem se přestal bát, ale teď už ho za autem neřeším.

Určitě Thule bude vychytanější, pokud ho použije 10x do roka, tak bych také neváhal s dražším. Ona už jen ta váha samotného nosiče je znát. Ale já nosič použiji max. 3x do roka, většinou méně. Pro mě cykloturistika znamená naložit do brašen co potřebuji, z domu vyjet na kole a na kole se domů zase vrátit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak sem dnes koupil tu malou WAP na chatu na občasné umytí auta. Vím že pár lidí tu má ten předešlý model tak sem se chtěl zeptat co do té nádobky dáváte za šampon na mytí? Nějakej speciální prostředek a nebo klasickej autošampon a předpokládám že asi naředěný? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusit to můžeš, ta nádobka funguje na podobným principu jako fixírka. Takže nemusíš dávat ani plnou stačí tak třetina voda to hezky napění v té nádobce a pak to proud vody unese jako pěnu na auto. Používám taky šampony na " ruční " mytí do té nádobky tím auto napěnuji a v kýblu mám taky ten samý šampon a tím to umeju a když jsem línej tak to jen napěním na autě nechám chvíli působit a spláchnu to wapkou. Není to jako z myčky ale spláchneš z auta ten největší bordel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohodě to se podá. prostředky přímo pro vapky jsou řídké takže dělají trochu " jinou pěnu" ty hustější ji dělají takovou jakoby trochu " těžší " ale funguje to. Nesmíš to nalejt plné tak do půlky max. aby v té bandasce bylo místo na tu tvorbu pěny když to dáš plné tak to spoustu toho prostředku vyhází ven a pěna bude ničemná. A to platí pro všechny prostředky jak ty určené pro vapku tak pro ty univerzální.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ma prosim nekdo zkusenost s timto "vyrobkem"
Zjistil jsem ze se jedna o nejaky gel na prstech se to chovalo zajimave ale nechtel bych poslouchat to co jsem poslouchal pred casem
se tesneni naplacalo a pak to snad 3/4 roku vrzalo :(

DIky za pripadne zkusenosti .....

131020183770[1].jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...