Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

No řekl bych , že společného má to samé co ta z přechozí stránky . 

Odesláno (upraveno)

Jo o dvě stránky zpět, no tak k tomu by bylo lepší to dát s citací. Protože kdo si má pamatovat kdy tu byla nějaká gola :D

A ted po upravě přispěvku to dava i lepší smysl.

Jinak k věci, mam golu z Lidlu za 999,-, podobnou, a neřekl bych že je kvalita jiná než u Stejné goly YATO kterou ma kamoš a dost často jsem si ji pujčoval, a cena byla vyšší.
Jako nic jsem zatím neutrhnul, ráčnu nezničil a nic neohnul, tak myslim že dobrý.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Koukám že se řada nářadí X20V team pěkně rozrůstá. Některé věci by my ani nenapadly že něco takového vznikne na akumulátor :D 

A ta sekačka mulčuje takže ta ani sbírat nemá na posekání plácku před garáží by my to i stačilo. 

Guest minimaxa
Odesláno

Tu já mám už dva týdny objednanou a čekám až ji odešlou 🤣

Odesláno

Me dosel balicek a v nem dva predradne filtry pro vodarnu a cerpadlo - bral jsem velke - a oni fakt velke jsou.
Za ty penize asi dobre.
Spis nastava problem kam je dat neb velikost je fak "velka" ;)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem šel dnes koupit to máslo za 34.90 😂 odteď chodí do lidlu jen manželka, já tam vždycky nechám o 1-3k víc než je zdrávo. Nicméně po tomhle multi nástroji už nějakou dobu koukám a už by párkrát našel využití při podrezavani futer, úpravám podlahy v rozích atd. Navíc v akci za 1000,hned vedle zeleného za 800. Za to bych nekoupil samostatně baterku s nabíječkou, tady to mám v jednom. 

DSC_2677.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

A jak je vidět - máš hlavně i to máslo 😂 .    To já tam občas jdu také pro něco účelově, oni už to nemají a tak donesu něco jiného . . .  Někdy kytici Kůstce, někdy anglickou sobě no a někdy i nějakou tu spotřební věc . . .

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...