Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, dnes ráno jsem si vyzvedl tento mobil a po vložení baterky apod. nabití a puštění jsem zjistil, že barvy jsou divné na displeji, většina je uplně jiných než mají být a jsou hodně rozmazané, a při focení nebo zobrazení obrázků je to uplně strašný. Udělal jsem něco špatně? Jde dělat něco jiného než reklamace? Asi né že...Jinak zakoupeno v http://www.cesky-mobil.cz/ a tam jsou pozitivní ohlasy...

Ještě PS: Zkusil jsem vyfotit fotku a po přetáhnutí do počítače se ukázala uplně normálně, ale v mobilu je rozmazaná a špatný barvy...nevíte čím to je?

Odesláno

Jeden z nejhorších telefonů, co jsem měl v ruce... jediné, co k tomu lze říct, že funguje. Ovšem podpora od výrobce, chování jeho OS, paměti, připojitelnosti (která je značně vevyzpytatelná)... fakt hrůza.

Odesláno

Jen možná blbej dotaz...dá se nějak seštelovat nebo nastavit displej..:myslim...a ted hurá do mě je mě 40 a moc temu nerozumiem

Odesláno

Muže to být jen chyba software, přehráním kernelu by se to třeba vyřešilo, ale těžko říct, a je to uplně nový a nefunkční, takže bych to šupem bez odkladů řešil s prodejcem

Edison, co je natom telefonu tak hrozný, normalní Android.

[upravil dne 28/1/12 15:46 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No jestli třeba to není nějakým špatným nastavením...ted foto a zelený koberec je na displey žlutej...

[upravil dne 28.1.2012 15:49 od rgot]

Odesláno

tam se da nastavit akorát jas, netušim co by to jinyho mohlo bejt. Ale pokud si chceš být jistý zaskoč k nějakému mistnimu prodejci a poptej se co by to mohlo být

Ještě taková blbost, není na displeji nějaká folie??

[upravil dne 28/1/12 15:50 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Koupil jsem bez folie...přítelkyně tam zakoupenou original folii nalepila...může být chyba tam?

Odesláno

Displej se nenastavuje, jestli dělá to co popisuješ tak bych ho dal hned na reklamaci. Ještě mě napadá jak píšeš, že přítelkyně lepila tu folii tak jestli náhodou trochu víc nepřitlačila na ten displej a ten je v ......

Jinak Ace mám taky a zařadil bych ho k těm \"lepším\" smartphonům co se týká funkčnosti, ceně a výbavě.

Odesláno

Radku, jsem to řešil. Neboj... Je divný, že na jedinym compu jen ten můj telefon se blbě připojuje. Po BT to zařízení není schopný se spárovat s některými zařízeními, po USB taky jen v některých režimech. Na jinym compu, nebo jiný přístroj v pohodě. U dodavatele jsem to už řešil, ale na nic nepřišli... Dokonce se to ani neukázalo. Ale co jsem pročítal fora, tak hlavně s připojeníma má problém většina userů. Další problém je, že se jen tak pro nic za nic zaplňuje vnitřní pamět \"něčím\". Když se koupku na vytížení, tak 90%, když hledám, co tam je za fajly, tak až na systém v podstatě nic. SW jsou na kartě prakticky všechny. LG, SE, HTC a další a další naprosto v pohodě chodí všechno.

[upravil dne 28.1.2012 16:23 od Edison]

Odesláno

takže..chlapi takový menší resumé....displej se NEDÁ nijak ručně nastavit...

Odesláno

Možná blbost, ale já svůj SGII dostanu do něčeho strašnýho pokud zapnu 3D zobrazení. Barvy rozjeté a zdvojené. Není třeba něco takového zapnuté?

Odesláno

Jestli to v tom 3D náhodou není proto, že jaou barvy posunuté jak co do vlnové délky, tak na obraze pro použití R/G 3D brýlí. ;-) Ale správně říkáš, že takový režim by se musel zapínat a vypínat...

Odesláno

No všem dík.. v pondělí bude reklamace...bohužel neumím s tím čarovat a než to asi ůplně pokakat to raději vrátím..

Odesláno

Jj díky :D:D:D:D:D za radu folii to víš že sundám..:D jen haby to ten prodavač pochopil:(

.......no syn dostal slušně vykakano...je mu 15 let a musím to řešit já i když mobilům rozumím jak ...........nejvíc

Odesláno

Jen...abych nebyl za děsnýho tyrana:roker dle synka founu nerozumím a prý to nejde opravit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...