adam.bogocz Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Ahoj všichni, nedávno jsem čekal v autě a měl delší chvíli, tak jsem prošmějdil servisku a nějak jsem se začetl u těch olejů... našel jsem že do 407 s manuálem přijde BV 75W80..bylo tam něco o intervalu 120 000 km... Mění te ho? Nebo se na to kašle?? Nikdy jsem na autu tolik nenajel( na své 306 jsem nalítal 75 000 ) a tak jsem tuto výměnu nikdy neřešil... Díky Citovat
Lada78 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 To by me taky zajimalo, obcas se stava ze jde hodne blbe zaradit prvni a druhy prevod. Jestli na to ma vliv olej v prevodovce a nebo spojka pred smrti? Mam najeto 155000km. [upravil dne 27/1/12 08:12 od Lada78] Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 Blbě jakože přes zuby? Nebo to tam prostě nejde dát? Jestli přes zuby, tak to by mohli být synchrony.... no uvidíme co nám na to odpoví zdejší \"štangasti\" Citovat
koblih69 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Samozřejmě, že se to mění... Výrobce s oblibou píše, že náplň je doživotní, ale to nepochopil, že u nám žijí auta ještě dlouho po smrti Já měním po cca 150 tis. Pokud je nějaký problém s řazením, tak je ideální výměnou oleje začít Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 Super, díky ... když už jsme u těch kapalin tak se ještě připtám... a je k nečemu měnit v intervalech(nějakých) např.kapalinu pro posilovač nebo brdový okruh ??? Citovat
Joozino Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 ja som sa toto adam pytal bratranca co ma autoservis čisto len peugeoty a povedal mi, ze ak by som znahodou niečo zacítil ci posilnovac, ci brzdy tak treba vymenit..ale inak netreba Citovat
koblih69 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Mno, nechci se bratrance dotknout, ale asi by se měl trochu nad tím co řekl zamyslet. Brzdovka se má měnit každé 2 roky. Je pravdou, že spousta lidí jezdí klidně 5 i vice let na původní. Vzhledem k ceně je skoro zbytečný se o tom nějak rozepisovat... PS: je to dané tím, že brzdovka váže vodu a ta potom v extrémních podmínkách vaří, a je to sakra blbej pocit, když z táhlýho kopce najednou brzdy přestanou reagovat kvůli takový ptákovině. V některých servisech mají možnost změřit procento vody v Brzdovce a podle toho určí jeslti vyměnit nebo ne. [upravil dne 27/1/12 10:30 od koblih69] Citovat
Joozino Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 to s tou vodou, to som mal vo felicii.. isiel som dolu kopcom po serpentynkach cez tatry a brzdy neboli v najlepsom stave Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 takže ta výměna brzd. kapaliny má nějaký smysl;) jojo,v servisech se dá zjistit bod varu brzd. kapaliny a pak rozhodnout zda měnit či néé [upravil dne 27/1/12 11:49 od ozzy56] Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 ještě by mě zajímaly názory na ten posilovač.... Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 tak nevím, zda je předepsaná výměna u posilovače řízení (kilometrová nebo časová lhůta),ale pokud je tam kapalina (olej) řídká jako voda a se servem nejsou potíže,tak bych nic neměnil, i když u serva s čerpadlem hnaným drážkovým řemenem není problém kapalinu vyměnit během hodinky i kávou a cigárkem...,odkazů na postup výměny je tu dost... u elektroserva moc zkušeností nemám Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 včera když jsem nastartoval a nasazoval zpět krytku od ostřikovačů světel tak jsem si všiml jaký ten posilovač dělá bzučivý kravál, tak přemýšlím či výměna oleje ho trochu neutiší Zatím vím že mě čeká výměna: - Motor -> TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 + filtr - Převodovka -> Total Transmission BV 75W/80 - Brzdy -> Total HBF 4 - Vzduchové filtry( kabinový + motorový ) [upravil dne 27/1/12 11:45 od adam.bogocz] Citovat
pyrone Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Ten alternator pisti asi na kazdej 407. Citovat
Lada78 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Vratim se k problemu s razenim. Zuby jsou vsechny. Problem je v tom, ze 1 a 2 stupen tam musim zatlacit trochu silou. Zbytek rychlosti jde zaradit lehce. Citovat
Rychtar84 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 včera když jsem nastartoval a nasazoval zpět krytku od ostřikovačů světel tak jsem si všiml jaký ten posilovač dělá bzučivý kravál, tak přemýšlím či výměna oleje ho trochu neutiší Zatím vím že mě čeká výměna: - Motor -> TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 + filtr - Převodovka -> Total Transmission BV 75W/80 - Brzdy -> Total HBF 4 - Vzduchové filtry( kabinový + motorový ) [upravil dne 27/1/12 11:45 od adam.bogocz] Kolik litrů by toho mělo být? do brzd, serva, chlazení, převodovky? Citovat
pastorek Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Obchodné balenia: Motorový olej 5l prevodovka 2 x 1l brzdy stačí 1l i s preplachom na servo by malo stačiť 1l a to neviem určite. Každopádne sa i táto hydraulická kvapalina mení minimálne podľa stavu. Usadeniny kalu v expanzke, pena na hladine a podobne. To o nemeneni brzdovky ma pobavilo. Opýtaj sa ho či mu niečo hovorí bod varu, merajú ho i na STK. Citovat
strick Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 prv poviem, ze rozvody a komplet spojka bola menena v origos servise na jesen...pohoda.. ale teraz ako zacalo mrznut nejde mi radit za studena rychlosti...vcera rano mi gazdina vravela, ze sa jej tazko radi /-3/ tak som ju odbil nech poradno vyslapne spojku. po par km to uz slapalo normal....dnes rano /-8/ som nemohol 5min zaradit ziadnu rychlost, total tvrde, paka behala v neutrale cca 2cm...pak sa mi podarilo zaradit dvojku a po cca 2-3 km to zas slapalo v pohode...minuly rok sme zazili mrazi aj -25 a pohoda, cim to moze byt? Citovat
tomike Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Ja som menil olej v serve, brzdovku menim kazde dva roky ATE. v prevodovke sa chystam a urcite pojde Total. [upravil dne 27.1.2012 22:17 od tomike] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.