automale Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 serie to len mna? tym obrazkom nizsie som porusil daky autorsky zakon? hrozi mi pokuta? urcite ho niekto vytvoril a na nan dusevne vlastnictvo. a ja som si ho sem dovolil zkopirovat bez ich vedomia. v americkych filmoch som si vsimol ze skoro vzdy v scenach kde pozeraju TV pozeraju stary ciernobiely film. nie je nahodou daka premlcacia doba? po kolkych rokoch sa uz mozu filmy/hudba volne sirit? na novinky seriem. ale TV domov nekupim aby mi tu gumovali mozog cez obrazovku. aj stare filmy su dobre a su ich mraky. ale tesim sa - som zvedavy kolko vysudim za moje vlastne fotografie pouzite bez mojho vedomia po forach a strankach. uplatnim si asi na ne autorsky zakon. a ako k tomu pridu ludia co si na tie servery zalohuju data? pripadne tou formou \"posielaju\" vacsie subory? Citovat
marko306 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Kopírovanie zabíja FBI. Skopíroval som si obrázok. Sú to chudáci diktátorsky. Citovat
Moby89 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 jenom otázečka, pokud se nepletu, tak FBI je federální policie, z toho plyne že mají prravomoci ve \"federaci\", tedy na území USA, tudíž praktiky FBI jsou mi úplně volný, stejně jako jejich logo, či cokoli jinýho s nima souvisejícího. Další věc, pokud by jsi chtěl uplatňovat autorský zákon na svoje fotky, tak na nich musíš mít takový to c v kolečku. proto myslim že neuspěješ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.