Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

serie to len mna?

tym obrazkom nizsie som porusil daky autorsky zakon? hrozi mi pokuta? urcite ho niekto vytvoril a na nan dusevne vlastnictvo. a ja som si ho sem dovolil zkopirovat bez ich vedomia.

v americkych filmoch som si vsimol ze skoro vzdy v scenach kde pozeraju TV pozeraju stary ciernobiely film. nie je nahodou daka premlcacia doba? po kolkych rokoch sa uz mozu filmy/hudba volne sirit?

na novinky seriem. ale TV domov nekupim aby mi tu gumovali mozog cez obrazovku. aj stare filmy su dobre a su ich mraky.

ale tesim sa - som zvedavy kolko vysudim za moje vlastne fotografie pouzite bez mojho vedomia po forach a strankach. uplatnim si asi na ne autorsky zakon.

a ako k tomu pridu ludia co si na tie servery zalohuju data? pripadne tou formou \"posielaju\" vacsie subory?

post-16065-14109621956171_thumb.jpg

Odesláno

jenom otázečka, pokud se nepletu, tak FBI je federální policie, z toho plyne že mají prravomoci ve \"federaci\", tedy na území USA, tudíž praktiky FBI jsou mi úplně volný, stejně jako jejich logo, či cokoli jinýho s nima souvisejícího.

Další věc, pokud by jsi chtěl uplatňovat autorský zákon na svoje fotky, tak na nich musíš mít takový to c v kolečku.;)

proto myslim že neuspěješ.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...