Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

jsem tu nový a tímto zdravím všechny členy tohoto fora. Mám 207 a objevila se mi následující závada. Nejdříve při normálním brždění mi někdy do pedálu brzdy jakoby zaklepe ABS, potom se postupně rozsvítí následují kontrolky : ABS , (!)STOP, auto trochu ztratí výkon, potom se rozsvítí kontrolka volantu a přestane asi fungovat servo a tachometr spadne na 0. Byl jsem diagnostice a tam mi řekli že je vadná řídící jednotka ABS a že se musí vyměnit(tomu ale nevěřim). Na výpisu z diag, který mi předali je vypsaná i chyba čidla C1320 (zkrat) ABS na PL kole. Je možné že tyto všechny závady může způsobovat to čidlo ABS resp. ten zkrat??? Děkuji předem za názory a zkušenosti

[upravil dne 19/1/12 12:41 od Bodie74]

[upravil dne 19/1/12 12:42 od Bodie74]

[upravil dne 20/1/12 14:14 od Bodie74]

Odesláno

Jo kouknu na to. Na diag byla přítelkyne, rekli ji jeste ze elektrikar zkusil neco udelat na \"cidle u kola\" a asi 30 km to bylo dobrý, ale už to zase blbne.

Kdyby někdo dokázal správně interpretovat výpis z diagnostiky budu mu vděčný. Diag v příloze.

post-40223-14109621899767_thumb.jpg

[upravil dne 19/1/12 12:39 od Bodie74]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...