vendelinek Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 ne ne,je to moje okresní město,dost velká firma na výrobu veškeré zemědělské techniky do celého světa agrostroj:) Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 Tak já po dlouhé době oživím toto téma U nás v práci zaměstnává lidi agentura Pragma tuším z Olomouce, a ty lidi co jsou pod ní jsou prostě chudáci. Žádný nárok na dovolenou, nedostanou ani příplatky za soboty, za svátky... Dokonce jim agentura řekla, že kdyby šli marodit, tak nic nedostanou. Podle mě je to sice blbost, ale i tím že nemají nárok na dovolenou, je jasný, že to odporuje zákoníku práce. Samozřejmě nikomu se do toho nechce šťourat, a někde něco podávat a udávat, jelikož mají strach, aby nepřišli o místo. Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 Jestli dělají na dohodu o provedení práce, tak opravdu nemají nárok na nic. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 Tak to se jich zítra zeptám, ale myslím že by to měly být normální smlouvy Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 pokud jsou to OSVČ, tak mají nemocenskou minimální, protože málokdo z nich si platí vyšší odvody na ni:myslim Citovat
Almanil Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 Práce se dá sehnat i mimo agenturu, ale jen pokud člověk má vhodný profil. A práce přes agenturu je dle mého celkem za trest, ale lepší než drátem do oka. Podle mého je největším důvodem využívání agenturních pracovníků dost nepružný systém nabírání a propouštění zaměstnanců. V mnoha firmách mají agenturní zaměstnance právě z tohoto důvodu :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.