Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

508 - skúsenosti.


stefano

Recommended Posts

před 3 hodinami, Che Guevara napsal:

dej topení na maximální teplotu, tím se to spouští

nemusím dát max , mám nastaveno na 22 ( bez auto ) a topí to hned.

Jinak moje baterka KO jako 4letá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...
On 2/9/2013 at 10:03 PM, hawkey said:

Moje zkušenosti s 508 jsou zatím velmi dobré. Mám pouze 350km. Zítra a v pondělí první delší cesta, cca 800km. Vyjma ostřikovačů jsem s tím autem úplně spokojený, jediné, co mě trošku zaráží je zvuk od zadní nápravy. Přední náprava je krásně odhlučněná, i při nerovnostech nic neklepe. Ale od zadní nápravy, když jedu pomalu po nerovnostech, je slyšet klepání, na chlup stejné, jako když máte vybitou tyčku stabilizátoru.. v pondělí jdu do servisu kvůli ostřikovačům, tak se jich na to zeptám, ale nemá někdo z vás s tím podobnou zkušenost?

Mne to tiez robi tie zvuky od zadnej napravy, akoby tam nieco mlatilo o karoseriu. Robi to iba po meste na nerovnostiach = v nizkych rycjlostiach, mimo mesto v rychlosti aj po nerovnom terene nebucha... zistil si co je za problem ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 4 měsíce později...

Můžete se prosím někdo podívat jaké máte otáčky motoru po nastartování u 2.0 HDi 120 kW s AM6. Já mám po nastartování cca 900 ot/min a dneska mě s tím na emisích vyhodili, že je to moc. Nicméně teď jsem testy zjistil, že se stačí rozjet cca 10 metrů a pak volnoběžné spadnou na 809 - 820 ot/min. Tak nevím zda je to nějaká chyba a řešit to nebo jenom to jenom na emisích neví co a jak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus zavolat na jiné emise popsat problém a zeptat se co u nich. Může to být jen nepřesnost v jejich softu. Měl jsem podobný problém s Mercedesem B na neutrál měl omezení otáček a řikali že je problém v autě protože oni potřebují na změření o 200 otáček více. Zavolal jsem jinam tam řekli že by neměl byt problém přijel jsem a hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

soft jim ukazuje právě stejné otáčky jako mně ukazoval pak doma Diagbox. Těch 900 tam mám fakt jen po nastartování, pak už ne. V pátek se tam chystám po druhé, tak jim budu muset říct, ať nevypínají motor, když s ním budou přejíždět z parkoviště na měření. Studoval jsem doma protokoly z emisí a dva roky zpět byl povolený rozsah volnoběžných otáček 700 - 800, teď už je 700 - 830 otáček. Nicméně service boxu se mluví o volnoběhu v rozsahu 700 - 850 ot/min, tak nevím odkud berou stanice data. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, motor měl za sebou cca 18 km. Ale i dneska ráno, když bylo 8°, tak po nastartování vyšší otáčky a  po ujetí 10 metrů spadl volnoběh na těch cca 800, on má prostě vyšší otáčky jenom po nastartování před rozjezdem. 

EDIT:

Dneska jsem už na stk prošel. S autem jsem nic nedělal, jenom před měřením se auto kousek projelo, aby spadly otáčky. 

Upraveno uživatelem Boym
výsledek STK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Dnes jsem nahodou zahledl u leveho predniho kola urvany tento kus dratu - nevite k cemu smeruje ta sonda? miri to k brzde. Na prave predni strane ten drat neni vubec. Na palubovce zadna signalizace. Jede i brzdi normalne, nepozoruji zadnou anomalii v rizeni a ani nechapu jak se to mohlo utrhnout..

 

IMG_8888.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jen kontrola opotřebení brzdových destiček. Úplně zbytečná věc, která se snad nikdy nedožije ani druhé výměny brzd. Já jí tam už naštěstí z výroby nemám.
Bylo to už na 406, 407 a jiných...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.Ahoj no nevým co bych napsal za mě naprostá spokojenost 350t. najeto měněno jen destičky a jednou kotouče a prasklá hadice za motorem ale jinak vše puvodní turbo, dpf, no      vlastně krom rádia vše. mam tam Čínu jo a ještě při 200t.rozvody a dolití aditiva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...