hawkey Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 chlapci už to přestaňte hulit Nechci říct, že 508 je designově dokonalé auto, myslím si, že 407 má víc designových nápadů, ale cokoliv k tomu přišroubujete, přilepíte a podobně, tak to auto jenom zkurví .. a to si ani 508 opravdu nezaslouží Jinými slovy, nedělejte z 508 něco, co není EDIT: eště móóžná na sedan .. to auto alespoň trošku budí dojem sportovního auta, nehledě k tomu, že z mého subjektivního dojmu se jim (opět) zadek sedanu moc nepodařil, takže už není moc co zkazit, ale na SW určitě ne .. ta má čisté a celistvé linie a spoiler je jak pěst na oko.. alespoň teda v mých očích [upravil dne 7/3/13 21:25 od hawkey] Citovat
skuci Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 pak je jen takový decentní lízátko ještě na kufr... Citovat
Milan407 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Wikipedia: spoiler (přítlačné křídlo) je aerodynamický a designový prvek používaný u některých automobilů. Slouží ke zvýšení přítlaku automobilu k vozovce, což umožňuje přenést za daných adhezních podmínek vyšší hnací sílu, zlepšuje stabilitu a ovladatelnost vozu ve vyšších rychlostech. Na autech jsou nápadné především zadní spoilery (v podobě křídla profilu opačného než je křídlo letadla nad zadní nápravou). Proč potřebujete zvýšit přítlak na zadní nápravu u vozidel s předním pohonem. Jak říkal Hawkey, přestaňte to hulit. Citovat
P607Olda Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Zadní spoiler se dává, aby se nešpinila záď auta - odtrh proudnice. Jestli to funguje, neví nikdo. Citovat
skuci Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 tak a tim špiněním si myslim, že to nějak nepomůže... Citovat
chuck11 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Zadní spoiler se dává, aby se nešpinila záď auta - odtrh proudnice. Jestli to funguje, neví nikdo. Na 306 mi to tak fungovalo;) Citovat
skuci Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 no vzhledem k tomu, že je to sedan tak vždy je špinavá celá prdel a horní strana víka kufru a sklo je vždy čisté takže vlastně ten spoiler nemá čemu pomoci... :-D Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Tak jsem absolvoval záruční opravu. Samovolně zhasínaly mlhovky a na chromované liště kolem masky byly bublinky. Vyřešili to výměnou COMu a novou lištou. Spokojenost Citovat
peterslang Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Mala inspiracia : http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/peugeot-508-striska-508-peugeot-2/foto/1/ Neuvazoval niekto nad tym?nemuselo by to vyzerat zle. krasa :-) Citovat
Toudy5587 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 peterslang : mas sukromnu spravu.A diky.Aj mne sa to celkom vidi. Citovat
peterslang Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 peterslang : mas sukromnu spravu.A diky.Aj mne sa to celkom vidi. Hej dik vsimol som si, uz som odpovedal, len dufam, ze to doslo, lebo to nemam v odoslanej poste.. Citovat
stefano Odesláno 27. březen 2013 Autor Odesláno 27. březen 2013 Inzerát P508 naj. 39 000 km, pekne ošúchané vodičové madlo. Citovat
skuci Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 tohle jsem viděl naposled u kámoše, co měl vzadu děti a a ty mu to oloupali ale u dveří řidiče to je hodně zajímavý... já tam teda mám už hodně závad ale tuto fakt ne... :-D Citovat
Judes Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Možno mal majiteľ/ka veľa prsteňov. Mám to podobné na madle pravých predných dverí čo pripisujem pravdepodobne prsteňom manželky alebo priateľky prdchádzajúceho majiteľa a auto som kupoval pri tachometrových cca. 49tis. Citovat
skuci Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 ale každopádně ne u novýho auta s minimem kilometrů najeto... Citovat
Toudy5587 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Chlapi mal by som otazku a nejdem vytvarat novu temu.Ma niekto nejaky potah na volant aby sa ochranila ta original koza?Nejaky kozenny alebo len taky co sa nasadzuje?Chcel by som nieco takeho kupit a len tak ma to zaujma.Diky za postrehy [Edited on 23/4/13 20:40 by Toudy5587] Citovat
stefano Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 Toudy, volant má dosť široké ramená a neviem ako by to vyzeralo, hlavne pri tých častiach, kde je ovládanie na volante. Citovat
stefano Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 Tu je video montáže jednej známej značky: Citovat
Toudy5587 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 jj stefano ved to.ten navlek ak sa do tak nazvat som mal v aute a tam kde je zhubseny ten volant ma az 13cm a ten potah bol na nas priemer volantu len na 11 tusim.takze by to asi nevyzeralo bohvie ako.Asi to neham tak a ked uz bude zniceny tak pojdem sem http://www.volanty.szm.com/Obsivanie_volantov/Hlavna_stranka.html na ford forume si to hrozne chvalilo vela ludi.A ja to mam asi 5km od chalupy takze neni o com.Len neviem kto mi ho demontuje a nahodi naspat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.