Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Máte někdo taky takové jemné promáčkliny na víku kufru ? Není to moc vidět ,jen v určitém úhlu . Je to už od novoty . Na pravé i levé straně víka jsou dvě promáčkliny v průměru asi 4 cm . Na fotce to není moc dobře vidět , jen jedna , ale aspoň něco .

Tak odpověď přij. technika zní - nejde to reklamovat . Nebo se nechce s tím zabývat :myslim ? Nevím .

Příležitostně navštívím ještě jiný servis a uvidím , co mi řeknou .

Odesláno

hele něco doporučím, v těch místech je k té umělé hmotě přidelný šroub a drží ten díl k plechu, takže odendat tapec a zkusit ty šrouby trošku povolit a nechat to na sluníčku ať se ta umělá hmota nahřeje máš černou, to půjde rychle no a uvidíš... ;)

Odesláno

jsem tuhle zjišťoval jaký je typ žárovek v mlhovkách a narazil jsem na označení H8... jsou docela těžko k sehnání... nezkoumali jste to už někdo blíže...? :-)

Odesláno

Jedna malá vychytávka, na ktorú som úplne zabudol, z obdobia keď som vlastnil P407 a funguje to aj v P508.

Viete o tom, že po každom rozjazde sa autom. uzamkne kufor, takže pri státi na semafóre sa nedá kufor otvoriť a vykradnúť, ako sa to často stáva.

Kufor sa odomkne až keď auto stojí a niekto otvorí dvere. Po rozjazde sa opäť uzamkne.

Odesláno

Jj, funguje to stejně. Zamyká se při překročení rychlosti 10 km/h a odemkneš ho buď otevřením dveří, nebo tlačítkem pro uzamčení vozu na pal. desce. A pak dveře otvírat nemusíš.

Jinak u 508 jde středním tlačítkem na DO odemknout pouze kufr, což mi u 407 nějak nešlo, odemykalo se celé auto.:super

Odesláno

Pkr mas to tak nastavene od vyroby? Lebo mne sa odomkne cele auto aj kufor ked stlacim stredne tlacitko. Ked som sa pytal ze ci mi to nastavia tak mi povedali ze to u peugeotu nejde. Hajzli odrbavacny. Peugeot v PB je na zaplakanie.katastrofa

Odesláno

Hele, já si to můžu nastavit v menu na displeji mezi budíkama.

Jde tam nastavit buď odemknutí jen dveří u řidiče, nebo celého auta.

A druhá položka je buď celé auto, nebo jen kufr.

Příručka str. 40-41:papa

Odesláno

Kokos tosom nevedel ja som prirucku az tak podrobne nepozreal.Ale v Peugeote ma mohol na to upozornit.A ako to funguje?Ked to zaskrtnem a stlacim otvori sa len kufor a ked ho zabuchnem tak sa aj uzamkne?

Odesláno

A při odemykání musíš podržet tlačítko na DO chvilku dýl, dveře kufru odskočí od zámku, než při normálním odemykání.

Odesláno

Chlapci idem sa Vam pochvalit.Volant vymeneny v garancii Ale....tempomat a obmedzovac nechcu spolupracovat.Tvaria sa ako keby tam neboli a riadiaca jednotka ich nechce akceptovat :( takze polovicna radost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...