Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle odpovědi z Peugeotu se topení aktivuje 10-30 min. před požadovaným časem. To by znamenalo, že by nemělo běžet dýl, jak těch 30 min. Otázkou je, jak dlouho poběží, když ho zapneš ručně. Ani jedno jsem ale nezkoušel.

A pokud dosáhne nastavený teploty před požadovaným časem, mělo by pak jen dotápět na snížený výkon.:myslim

Co ti řekli v servisu?

Odesláno

Ale sak on nic nevie.Riesim odrety volant a zatekanie do svetiel rep. rosenie svetiel z nutra a ked tam pridem tak sa tvari ako keby som ho otravoval.Ze co zas od neho chcem.Tak mi to pripada.Ked som sa ho spytal na tu spotrebu tak nemal sajnu.

Odesláno

Do PB.Ale sak ja sa nestazujem len to trochu nejde podla mojich predstav :) A volant mam zozuchany ako keby nekvalitna koza alebo co.Skor mi to pripada ako kozenka.A to sa nemoze stat pri aute za tolke prachy a pri 23k km.

Odesláno
Podle odpovědi z Peugeotu se topení aktivuje 10-30 min. před požadovaným časem. To by znamenalo, že by nemělo běžet dýl, jak těch 30 min. Otázkou je, jak dlouho poběží, když ho zapneš ručně. Ani jedno jsem ale nezkoušel.

A pokud dosáhne nastavený teploty před požadovaným časem, mělo by pak jen dotápět na snížený výkon.:myslim

Co ti řekli v servisu?

To topení by nemelo běžet dele než 20 minut a max 2x po sobě kvůli baterii, tváři se to jako nezávisle topení,ale je závislé na kapacitě akumulátoru,jelikož je tam podavaci čerpadlo na naftu, dále se spoušti ventilátor v kabině..

Odesláno
Ale sak on nic nevie.Riesim odrety volant a zatekanie do svetiel rep. rosenie svetiel z nutra a ked tam pridem tak sa tvari ako keby som ho otravoval.Ze co zas od neho chcem.Tak mi to pripada.Ked som sa ho spytal na tu spotrebu tak nemal sajnu.

co se týká volantu, tak úplně stejně, jako se mi loupala řadička, se mi loupe volant úplně nahoře a potom se začíná loupat od těch záhybů co jsou po boku... světla se mi rosí ze vnitřku už od podzimu ale je těžký to vysledovat respektive abych dojel do servisu a řekl jim koukejte jak je to zamlžený...

Odesláno
já sem si zase všimnul toho, jak že jak mrzne tak skřípe zadní okno ale docela hrozně ale po půlhodině jízdy když je teplo tak to přestane :-/

vcera aj mne tak vrzgalo zadne okno, ze som sa bal ze sa praskne... neprijemne...:bojim

Odesláno

co se týká volantu, tak úplně stejně, jako se mi loupala řadička, se mi loupe volant úplně nahoře a potom se začíná loupat od těch záhybů co jsou po boku... světla se mi rosí ze vnitřku už od podzimu ale je těžký to vysledovat respektive abych dojel do servisu a řekl jim koukejte jak je to zamlžený...

mne sa tiez zahmlievaju ale len v rohoch (kutoch) kde to nema vplyv na vykon svetla...tebe sa zahmlievaju aj v strede?

Odesláno

No tam hore sa torosi teraz som to mal dokonca zamrznute.Ja som im to doma nafotil a doniesol im to tam tak mi to kazali.A ten volat je na lavej strane a tiez na tych zahyboch.To uz riesia.A tie svetla ze nemenia len ich rozoberu vycistia a znova pretesnia.Ale to je robota na den lebo musia aj naraznik zhodit a je tam kopec roboty.Tak mi bolo povedane

Odesláno

no já to asi natočim a uvidíme, jinak stejně tam musím jet, jak mi vyměňovali ten pravý xenon tak furt kmitá a sere mě to v noci na nerovnostech tak ať to opravěj i s tim rovnou ;-)

Odesláno
no já to asi natočim a uvidíme, jinak stejně tam musím jet, jak mi vyměňovali ten pravý xenon tak furt kmitá a sere mě to v noci na nerovnostech tak ať to opravěj i s tim rovnou ;-)

Tiez som si vsimol ze na vacsej nerovnosti mi rozkmita svetlo, nie sice vzdy ale postrehol som to...

Odesláno
Máte někdo zkušenosti s automatem s tou vlockou? Co to má dělat?

Me to zmeni nejakym zpusobem převod,při rozjezdu jsou vyšší otacky a snazi se to o plynulejsi přeřazení..musím říct ze to teď využívám,tady je sněhu mraky a ma to vyznam..

Odesláno
Máte někdo zkušenosti s automatem s tou vlockou? Co to má dělat?

Mam s tym bohate skusenosti hlavne posledne dva tyzdne... Ak zapnem to tlacidlo (vlocka, pretoze standardne po nastartovani je vypnute), tak sa rozbieham na trojke, dobre pocujete, na 3ke, ak idem z kopca bez plynu tak si automaticky podradi prevodovka do nizsieho stupna a auto mi vlastne samo brzdi - cez motor, tzn. nemusim stupat na brzdovy pedal. Taktiez som si vsimol, ze ak mam napr. 5ku zaradenu a pridam plyn (dupnem nato) tak NIKDY nepodradi viacej ako o jeden stupen....

Celkove zhodnotenie:

na smyklave cesty velmi dobre aj ked je auto \"lenivejsie\" napr. rozbiehanie sa v krizovatke, ale zase na druhej strane ked som pridal plyn, tak auto zrychluje na smyklavom povrchu a nesmyka sa ako ta fabia vedla mna..;)...

Odesláno

Tak terazky som z toho volajaký zmetený:D.Simpi píše,že má vyšší otáčky při rozjezdu a Peugeot HDi,že se mu to rozjíždí na trojku tz.že jsou zase malé otáčky.Já to ještě nezkoušel,tak nevím,nepotřeboval jsem to.Jezdím jen na D.A máte to zapnutý pořád,na celou cestu a nebo jen na chvilku?

Odesláno

Já to zapínám jen když je hodně sněhu a na co nejkratší dobu . Na sněhu to pomáhá , ale auto je líné , jinak řadí - nedovedu to popsat spíše citlivěji a nereaguje zbrkle na plyn , a zdá se mi , že mám o dost větší okamžitou spotřebu . Když je trochu suchá cesta , tak hned vypínám . Jinak dneska mi nešlo nic na displeji asi 10 minut . Ani rádio,navi,USB .. nic . Jen v tom asi co deset vteřin zarachotilo jako když hledá CD . Po zahřátí to zase jelo normálně . Udělalo mi to už dvakrát a vždy , když je velký mráz .

Dělá to taky někomu ?

Odesláno

Tiez som si vsimol ze na vacsej nerovnosti mi rozkmita svetlo, nie sice vzdy ale postrehol som to...

mě to ale dělá až po tý výměně dřív ne a když jedu v taťkovym tak přes stejnou nerovnost tak jemu se ani nehne...

Odesláno
Tak terazky som z toho volajaký zmetený:D.Simpi píše,že má vyšší otáčky při rozjezdu a Peugeot HDi,že se mu to rozjíždí na trojku tz.že jsou zase malé otáčky.Já to ještě nezkoušel,tak nevím,nepotřeboval jsem to.Jezdím jen na D.A máte to zapnutý pořád,na celou cestu a nebo jen na chvilku?

Drzi to motor pri jednotlivych prevodovych stupnoch v trochu vyssich otackach avsak nie v takych ako v mode sport (S). Co sa tyka spotreby, tak je to +- rovnake ako pri beznom rezime... avsak je pravda, ze ako je teraz sneh/lad tak nejazdim tak rychlo a hlavne nie styl brzda/plyn...;)

[Edited on 14.12.2012 09:18 by PeugeotHDi]

Odesláno

Chlapi mal by som otazku ci si to niekto vsimol.Priklad: Idem po dialnici na tempomate 100km/h a ked pridam rychlost +kom na ovladani na 135km/h (napriklad) tak auto nezrychluje plynulo ale zrychluje takim divnym sposobom ze vyskocia otacky vyssie a potom opat spadnu tak o100-200 ako pri presmykujucej spojke ale auto zrychluje.Pri normalnom zrychlovani mi to nerobi len cez tempomat aj to len sem tam.Co by to mohlo byt?Presmykujuce kolesa to nebudu pri 100vke to nemoze robit na suchej ceste.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...