Toudy5587 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Ani mne to neukazujem na exprese.Ta stanica to jednoducho nepodporuje.)Ani na Europe 2 alebo fanku to nie vzdy funguje.TXT mam v nastaveniach povolene ale ked dam na expres tak to mam preskrtnute.V nemecku mi to islo krasne len u nas nic nefunguje...Ani tmc spravy na navi Citovat
jarda20 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 tmc funguje zcela v pohodě, bez problému ..... Citovat
Timbuto Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Mě to funguje skoro všude,jen někde ne,řekl bych,že je to podle vysílačů,co tam pouštějí. Citovat
Toudy5587 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Ale to je ceska republika to je iny vesmir ako slovensko Citovat
Hajra Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Potvrzuji, ze v CR prijem TMC funguje (jejich presnost a aktualnost je druha vec), zatimco SR ani nepipne. Bud v SR nemaji TMC zpravy anebo Peugeot nevyresil licencni poplatky za TMC zpravy v SR. Citovat
Toudy5587 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 To nie len peugeotacke navi nejdu.To ani garmin nefunguje Citovat
stefano Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 A tá stanice to podporuje? Práve preto mi to neide do hlavy, lebo v P407, ktorý som predal v apríli (duben) mi to fungovalo bez problémov a keď som o niekoľko dní kúpil P508, tak od vtedy to nefunguje. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Ani mne to neukazujem na exprese.Ta stanica to jednoducho nepodporuje.)Ani na Europe 2 alebo fanku to nie vzdy funguje.TXT mam v nastaveniach povolene ale ked dam na expres tak to mam preskrtnute.V nemecku mi to islo krasne len u nas nic nefunguje...Ani tmc spravy na navi to stefano: neviem ako vam ale mne na Expres-e zobrazuje interpreta a nazov skladby. Citovat
mark001 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 @PeugeotHDI: prosim ta vedel by si mi popisat postup kde sa to da zapnut v RT6, bo mne to nefunguje na ziadnej stanici Citovat
janou Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Mne to tiež funguje , niekedy s oneskorením. Asi to zavisí od ich vysielania.Myslím že musí isť o povolenie rds na radii. Citovat
stefano Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 mark001, mám len RD5 ale ak Ti to pomôže budem rád. Možno nemáš aktivovanú funkciu TXT. Postup nastavenia: Menu-Multimedia-Parametre rádia-TXT-OK. Citovat
mark001 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 @stefano: dik za info ale prepac moja chyba, zabudol som napisat ze mam RT6 @janou: RDS mam zapnute ale to len sleduje frekvenciu zvolenej stanice. Aku mas verziu softveru ? Vypada to tak ze sa pojdem popytat do servisu. Citovat
stefano Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 mark001, to že máš RT6 si napísal, tak že o tom viem. Myslel som, že funkcia TXT sa dá samostatne aktivovať aj v RT6, ale tam je to asi inak. Citovat
mark001 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 no uz ani neviem co pisem :-D nevadii, presiel som vsetky nastavenia a nic nenasiel Citovat
PeugeotHDi Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 no uz ani neviem co pisem :-D nevadii, presiel som vsetky nastavenia a nic nenasiel Mam 2.1 verziu software... a nazov interpreta a nazov skladby mi zobrazuje.., prip. ak je dopravny servis vypisuje na Exprese: Dopravny servis - 0800 xx xx xx. Mam povolene RDS a TA, avsak nic ine na RT6 som nemenil, a ani moc neni co menit..mna vsak irituje ze napr. pocuvam mp3ky a prerusi mi skladbu a spusti TA (pokial este Expres, FunRadio atd som vcerlku rad), ale ze mi tam hlasi nejake Osteraich radio dopravnu situaciu, pricom ho nemam ani v pamati ulozene, ma dost irituje.... Citovat
stefano Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Hlásim, že dnes sa mi v Prešove (frekv. 99,50) na krátku dobu zobrazil text na Exprese. Citovat
Toudy5587 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Zdravim.Vsimli ste si teraz v zimnom obdobi ked je zima vonku ze ked po kratkej trase vypnete motor tak este huci nejaky ventilator alebo co vpredu a aj sa dymi z popod narazniku na vodicovej strane.A smrdi to ako spaleny remen alebo take nieco.Ziadnu chybu ani poruchu to nehlasi.Tak neviem ci je to len u mna alebo to je \"normalne\" Alebo takto Co to vlastne je? Citovat
skuci Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 já sem si zase všimnul toho, jak že jak mrzne tak skřípe zadní okno ale docela hrozně ale po půlhodině jízdy když je teplo tak to přestane :-/ Citovat
Timbuto Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Zdravim.Vsimli ste si teraz v zimnom obdobi ked je zima vonku ze ked po kratkej trase vypnete motor tak este huci nejaky ventilator alebo co vpredu a aj sa dymi z popod narazniku na vodicovej strane.A smrdi to ako spaleny remen alebo take nieco.Ziadnu chybu ani poruchu to nehlasi.Tak neviem ci je to len u mna alebo to je \"normalne\" Alebo takto Co to vlastne je? To bude dělat nezávislé topení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.