Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ani mne to neukazujem na exprese.Ta stanica to jednoducho nepodporuje.)Ani na Europe 2 alebo fanku to nie vzdy funguje.TXT mam v nastaveniach povolene ale ked dam na expres tak to mam preskrtnute.V nemecku mi to islo krasne len u nas nic nefunguje...Ani tmc spravy na navi :(

Odesláno

Potvrzuji, ze v CR prijem TMC funguje (jejich presnost a aktualnost je druha vec), zatimco SR ani nepipne. Bud v SR nemaji TMC zpravy anebo Peugeot nevyresil licencni poplatky za TMC zpravy v SR.

Odesláno
A tá stanice to podporuje?

Práve preto mi to neide do hlavy, lebo v P407, ktorý som predal v apríli (duben) mi to fungovalo bez problémov a keď som o niekoľko dní kúpil P508, tak od vtedy to nefunguje.

Odesláno
Ani mne to neukazujem na exprese.Ta stanica to jednoducho nepodporuje.)Ani na Europe 2 alebo fanku to nie vzdy funguje.TXT mam v nastaveniach povolene ale ked dam na expres tak to mam preskrtnute.V nemecku mi to islo krasne len u nas nic nefunguje...Ani tmc spravy na navi :(

to stefano: neviem ako vam ale mne na Expres-e zobrazuje interpreta a nazov skladby.

Odesláno

@stefano: dik za info ale prepac moja chyba, zabudol som napisat ze mam RT6

@janou: RDS mam zapnute ale to len sleduje frekvenciu zvolenej stanice. Aku mas verziu softveru ? :)

Vypada to tak ze sa pojdem popytat do servisu.

Odesláno
:mad: no uz ani neviem co pisem :-D nevadii, presiel som vsetky nastavenia a nic nenasiel :myslim

Mam 2.1 verziu software... a nazov interpreta a nazov skladby mi zobrazuje.., prip. ak je dopravny servis vypisuje na Exprese: Dopravny servis - 0800 xx xx xx. Mam povolene RDS a TA, avsak nic ine na RT6 som nemenil, a ani moc neni co menit..mna vsak irituje ze napr. pocuvam mp3ky a prerusi mi skladbu a spusti TA (pokial este Expres, FunRadio atd som vcerlku rad), ale ze mi tam hlasi nejake Osteraich radio dopravnu situaciu, pricom ho nemam ani v pamati ulozene, ma dost irituje....

Odesláno

Zdravim.Vsimli ste si teraz v zimnom obdobi ked je zima vonku ze ked po kratkej trase vypnete motor tak este huci nejaky ventilator alebo co vpredu a aj sa dymi z popod narazniku na vodicovej strane.A smrdi to ako spaleny remen alebo take nieco.Ziadnu chybu ani poruchu to nehlasi.Tak neviem ci je to len u mna alebo to je \"normalne\" Alebo takto Co to vlastne je?

Odesláno

já sem si zase všimnul toho, jak že jak mrzne tak skřípe zadní okno ale docela hrozně ale po půlhodině jízdy když je teplo tak to přestane :-/

Odesláno
Zdravim.Vsimli ste si teraz v zimnom obdobi ked je zima vonku ze ked po kratkej trase vypnete motor tak este huci nejaky ventilator alebo co vpredu a aj sa dymi z popod narazniku na vodicovej strane.A smrdi to ako spaleny remen alebo take nieco.Ziadnu chybu ani poruchu to nehlasi.Tak neviem ci je to len u mna alebo to je \"normalne\" Alebo takto Co to vlastne je?

To bude dělat nezávislé topení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...