Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak uz sa veselo prehanam na mojej novej 508ke.

Prve postrehy:

Zdruzeny pristroj (tachometer) biele podsvietenie, podsvietenie autoradia a ovladania navigacie oranzove...

Vyzera to zvlastne... skoda ze to nie je cele biele.

Osvetlenie interieru biele LED diody (otvorenie dvier).

Prve pozitiva:

Vnutorne pazvuky viac menej ziadne (teda ked netrafim nejaku jamu na tych 18-kach).

Citlivost na bocny vietor je daleko mensia ako na 308ke..

Komfort cestovania aj vdaka automatu neporovnatelny...

Parkovanie vdaka prednym a zadnym snimacom uplna hracka.

Moznost zmeny prevodoveho stupna aj v automatickom rezime.

Bezklucovy pristup a startovanie.

Aj nejake negativa:

Spotreba zatial velmi vysoka...cca. 8.3 l /100km :grr

vo vyssej rychlosti v zakrute trocha nervozna

navigacia nie je v slovencine/cestine

zatekanie do kufra (uz mi zatieklo :grr na dvoch miestach) pani mate nejaky napad ako tomu pomoct???

Este sa spytam ak prepnem na vnutorny okruh (recirkulacia vzduchu) tak je moznost volby bud vnutorny okruh a potom druha moznost vnutorny okruh a v nom je A... co to znamena? vdaka za info.

Odesláno

PeugeotHDi

Modely 2012 už majú mať biele podsvietenie, tak že ďalšie prekvapenie. (riešilo sa to na str. 12)

,,A\" je len pri štvorzón. klíme a podľa príručky znamená automatickú reguláciu komfortu.

Odesláno
PeugeotHDi

Modely 2012 už majú mať biele podsvietenie, tak že ďalšie prekvapenie. (riešilo sa to na str. 12)

,,A\" je len pri štvorzón. klíme a podľa príručky znamená automatickú reguláciu komfortu.

Vdaka za vysvetlenie....ja mam presny datum vyroby: 13.1.2012, tak neviem...ano je to len na 4 zonovej klime, ktoru som chcel, avsak to A-cko v tej znacke vnutorna recirkulacia vzduchu znamena, ze automaticky prepina medzi vonkajsim a vnutornym okruhom alebo ako to je? vdaka za info.

Odesláno

jo a když už jsme u těch zadních dveří, konkrétně u sedanu, tak teda alespoň na mým došlo ke svolávací akci a výměně uchytů kabeláže práve v zadních dveřích ;-) prý by měly chodit automaticky dopisy z Autosalonů...

Odesláno

Áno je to zvolávacia akcia ZEV. Jedná sa o správne zabezpečenie vedenia elektr. káblového zväzku v batožinovom priestore.

Bol som s tým tiež v servise, ale asi v tom majú bordel, lebo ja som to mal v poriadku.

Odesláno

Dá sa to zistiť celkom jednoducho, na stránke, ktorú poslal Mike407. Treba tam zadať DAM číslo, ktoré sa nachádza na štítku s info o pneumatikách a je nalepený na stred. stĺpiku na vodič. strane.

Je to 12 . . .CJ.

Príklad:

12472- dátum výr. 1.1.2011

12503 1.2.2011

12531 1.3.2011

12562 1.4.2011

12623 1.6.2011

12836 31.12.2011

12867 31.1. 2012

PeugeotHDI, takže ak máš auto vyrob. 13.1.2012 tak máš DAM 12849.

Odesláno
zatékání do kufru nelze nijak vyřešit... studoval jsem to strašně dlouho a nevidim důvod, proč to neodtýká těma otvorama v nárazníku...

Dle mého názoru zateče voda do výka kufru,tam se drží a jak pak otevřeš,tak to začne vytékat.Je tam sice nějaké těsnění,ale netěsní to.V tom výku jsou taky otvory,ale asi všechno neodteče.Když jsem to zkoušel a trochu tomu pomohl,tak mi do kufru vytekl vodopád.

Odesláno
zatékání do kufru nelze nijak vyřešit... studoval jsem to strašně dlouho a nevidim důvod, proč to neodtýká těma otvorama v nárazníku...

Dle mého názoru zateče voda do výka kufru,tam se drží a jak pak otevřeš,tak to začne vytékat.Je tam sice nějaké těsnění,ale netěsní to.V tom výku jsou taky otvory,ale asi všechno neodteče.Když jsem to zkoušel a trochu tomu pomohl,tak mi do kufru vytekl vodopád.

Ved prave...a zachvilu mi tam zacne tapacir plesniet...:bojim

Neni mozne aby sme to nedokazali odstranit ;)

Odesláno

Tak nakoniec idem do zimnych alu diskov 17 palcovych.

Este ma vsak trapi ake vlastne ET mozem pouzit, pricom v TP mam zapisane pri 17 palcovych diskoch:

7.00J 17 5 (e=46) v dalsom riadku:

7.00J 17 5 (e=37 ? 40)

Predpokladam, ze to e je ET (zapustenie disku) a podla popisu tam kludne mozem dat ET od 37 do 46?

Ake prosim mate vy hodnoty ET zapisane v TP pre 17 palcove disky?

Este jedna vec ma zaujima aky je priemer stredovej diery? JE 65mm.

Dakujem za odpoved.

Letne mam na 18kach...

Tu je vizualizacia danych diskov su to disky zn. Borbet CA.

post-14308-14109624710829_thumb.jpg

[Edited on 1.6.2012 23:24 by PeugeotHDi]

Odesláno

Zdravim majitelov 508-ciek,

dnes som si vsimol pri rychlosti okolo 100 km/h a vyssej, ze vo volante citim take jemne vibracie - uplne slabe, nie, volant sa netrasie, ale ani to nema suvis s povrchom vozovky... mate prosim take iste skusenosti, alebo mam ist do servisu ci neni daco s riadenim?

Vdaka za potrehy

[Edited on 1.6.2012 20:50 by PeugeotHDi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...