Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stálé zdraví Všem

Měl bych dotaz. Pos… se couvací senzor. Při zařazení zpátečky proběhne dlouhý akustický signál a to je vše žádná další akce. Venkovní čidla čistá. Měl by někdo z Vás spásnou zkušenost s tímto problémem? Díky moc předem.

Odesláno

Koukni se ještě na jednotku v zadním pravým sloupku,třeba máš jen volný konektor a nebo u některého z čidel,vyzkoušet vytáhnot z čidla muže být jen nějaká oxidace.

Odesláno

Námraza... Nic bych nehledal a čekal na jaro. Nejsi první ani poslední... Mám to taky tak. A vždy to přestane! Tedy pokud je to za poslední dobu...

Odesláno

Minulý týden mě potkalo něco podobného. Nejprve při zařazení zpátečky ukazovalo na displeji, že mám za sebou ihned překážku (4 ČÁRKY) a byl tam přitom zcela volný prostor. Nakonec za 2 dny při zařazení zpátečky prázdný displej. Odešly mi 2 čidla najednou. Vyměněny a nyní vše OK.

Odesláno

A víš že Ti odešli obě čidla? Měřil jsi to nějak? Tuším se to tu už řešilo a mě se to stává čas od času. Teď mám klid...

Odesláno

Já teda problém s parkovákem zatím neměl, funguje pořád i za největšího mrazu. Spíš to taky vydím na nějakou závadu. Možná by se to dalo vyčíst diagnostikou....

Odesláno

Ahojda. Mám stejnej problém, jako KLATIL, ale, nějak jsem si zvykl, přece jen to auto už nějakej ten pátek mám, takže, když se couvání nepovede, tak je to drobný drbnutí, do toho za mnou :D, semtam jim upadne značka, nebo nárazník, ale, je to jejich problém, maj to mít líp přidělaný, nebo, nechávat víc místa :roker

Odesláno

Zdravím, mám dorábané senzory v predu aj v zadu. Zadné OK, a predné niekedy začnú pískať, hlavne teraz v zime, alebo počas dažďa. Po očistení - utretí senzorov znovu Ok.

Odesláno
Minulý týden mě potkalo něco podobného. Nejprve při zařazení zpátečky ukazovalo na displeji, že mám za sebou ihned překážku (4 ČÁRKY) a byl tam přitom zcela volný prostor. Nakonec za 2 dny při zařazení zpátečky prázdný displej. Odešly mi 2 čidla najednou. Vyměněny a nyní vše OK.

Jak se dá zjistit kam odešli a kde sehnat popřípadě nové?

dík

Odesláno

Nic jsem neprověřoval, jel jsem rovnou do Peugeota, kluk od nás tam pracuje, tak je proměřil volal že to jsou 2 senzory. Po výměně zatím OK

Odesláno

U me problem, ze na diagnostice ukazuji senzory vzdalenost ok, ale jakmile zaradim zpatecku, ozve se jeden dlouhy ton a akusticke signaly nejdou. Takze cidla nejspis ok, ale havarie je jinde. Zkusil jsem prostriknout kontakty v ridici jednotce a porad stejne. NEkdy, tak jednou za mesic se to na hodku vzpamatuje a jde to ok.....

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...