KLATIL Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Stálé zdraví Všem Měl bych dotaz. Pos… se couvací senzor. Při zařazení zpátečky proběhne dlouhý akustický signál a to je vše žádná další akce. Venkovní čidla čistá. Měl by někdo z Vás spásnou zkušenost s tímto problémem? Díky moc předem. Citovat
Milan+ Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Koukni se ještě na jednotku v zadním pravým sloupku,třeba máš jen volný konektor a nebo u některého z čidel,vyzkoušet vytáhnot z čidla muže být jen nějaká oxidace. Citovat
KLATIL Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 Dík v pátek jak se dostanu domů tak k tomu lehám. Citovat
JIRA76 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Námraza... Nic bych nehledal a čekal na jaro. Nejsi první ani poslední... Mám to taky tak. A vždy to přestane! Tedy pokud je to za poslední dobu... Citovat
bouki Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Minulý týden mě potkalo něco podobného. Nejprve při zařazení zpátečky ukazovalo na displeji, že mám za sebou ihned překážku (4 ČÁRKY) a byl tam přitom zcela volný prostor. Nakonec za 2 dny při zařazení zpátečky prázdný displej. Odešly mi 2 čidla najednou. Vyměněny a nyní vše OK. Citovat
JIRA76 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 A víš že Ti odešli obě čidla? Měřil jsi to nějak? Tuším se to tu už řešilo a mě se to stává čas od času. Teď mám klid... Citovat
filas1 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Já teda problém s parkovákem zatím neměl, funguje pořád i za největšího mrazu. Spíš to taky vydím na nějakou závadu. Možná by se to dalo vyčíst diagnostikou.... Citovat
marko306 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Spíš to taky vydím na nějakou závadu.A čo iné ako nejaká \"závada\" by to malo byť? Citovat
Mildík Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Ahojda. Mám stejnej problém, jako KLATIL, ale, nějak jsem si zvykl, přece jen to auto už nějakej ten pátek mám, takže, když se couvání nepovede, tak je to drobný drbnutí, do toho za mnou , semtam jim upadne značka, nebo nárazník, ale, je to jejich problém, maj to mít líp přidělaný, nebo, nechávat víc místa Citovat
Mildík Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Myslíš, jako pomstička , něco na tom možná bude. Citovat
Kovo Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Zdravím, mám dorábané senzory v predu aj v zadu. Zadné OK, a predné niekedy začnú pískať, hlavne teraz v zime, alebo počas dažďa. Po očistení - utretí senzorov znovu Ok. Citovat
Mildík Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Jsou to zkrátka citlivky , zase spamíme Citovat
KLATIL Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 Minulý týden mě potkalo něco podobného. Nejprve při zařazení zpátečky ukazovalo na displeji, že mám za sebou ihned překážku (4 ČÁRKY) a byl tam přitom zcela volný prostor. Nakonec za 2 dny při zařazení zpátečky prázdný displej. Odešly mi 2 čidla najednou. Vyměněny a nyní vše OK. Jak se dá zjistit kam odešli a kde sehnat popřípadě nové? dík Citovat
bouki Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Nic jsem neprověřoval, jel jsem rovnou do Peugeota, kluk od nás tam pracuje, tak je proměřil volal že to jsou 2 senzory. Po výměně zatím OK Citovat
TomJBC Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 U me problem, ze na diagnostice ukazuji senzory vzdalenost ok, ale jakmile zaradim zpatecku, ozve se jeden dlouhy ton a akusticke signaly nejdou. Takze cidla nejspis ok, ale havarie je jinde. Zkusil jsem prostriknout kontakty v ridici jednotce a porad stejne. NEkdy, tak jednou za mesic se to na hodku vzpamatuje a jde to ok..... Citovat
KLATIL Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Teď jsem na tom stejně. Proběhl kontaktol s konkorem a dělá si to ze mě pr... . z 10% ano 90% ne. Citovat
black79 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 a kdes je koupil a kolik staly ty čidla ja potrebuji jedno Citovat
TomJBC Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Tak senzory opravene, nakonec to bylo uhnile cidlo, teda spis draty.... huraaaaa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.