Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,

nemate nejake tipy na spolehlive a slusne hotely v parizi ? chceme tam s pritelkyni jet v kvetnu asi na tyden a pak se presuneme do sochaux na zapas s marseille ... :)

no, zpatky k parizi, uz jsme prosli booking.com, ale osobni reference je osobni reference, potrebujeme wifi, pokud mozno v cene, snidani a hotelovy parking, lokace by mohla byt nekde kolem centra, ale pokud mate tip na nejaky hotylek trochu dale (10-15 km), tak ho klidne postnete ...

diky :)

Odesláno

na silvestra sme platili za jednu noc pre 3 osoby za izbu 163 euro plus 10 parkovanie. hotel novotel. nie v najlepsej casti mesta, hned pred hotelom blsak, ale uznaj 163 euro je super :)

Odesláno

Ve francii obecně rád využívám řetězec F1, ale v Paříži jsou jen na okraji města.

Odesláno

konkretne: suite novotel paris porte de montreuil , stranka: accorhotels.com

len za tu cenu netreba cakat ziadne zazraky, je to predsa pariz ... F1 je hned vedla neho :)

[upravil dne 9/1/12 11:55 od poldy]

Odesláno

motomoto: tak zase f1 jsem nemyslel :D, s tim uz mame zkusenosti :D

budeme dva, 6 noci, ideal komplet do 80 eur, komplet myslim se snidani a pripadnym parkingem :)

[upravil dne 9/1/12 13:08 od BV406]

Odesláno

Jedu do Paříže v létě, takže to probírám horem a dolem a zatím u mne vítězí tento hotel :

http://www.booking.com/hotel/fr/mister-bed-cachan.cs.html?sid=f5cfa68289499167ca0f84a4cfb40409;dcid=1;origin=disamb;srhash=2454371900;srpos=7

Je to sice na kraji vnitřního okruhu, ale zastávka je hned vedle a patří ještě do vnitřního okruhu, tudíž MHD není tak drahá. Do centra je to 20 min a parkování je za příplatek v podzemních garážích. Slušné hodnocení, klidná čtvrť, kousek do Versailles, klimatizace atd viz odkaz.

[upravil dne 9/1/12 18:21 od matii]

Odesláno

Tak jsem to nevydržel a ten hotel si zabukoval. Po zkušenostech a e-mailování s českými cestovkami jsem ztratil poslední iluze. Zabukovat si určitý hotel přes cestovku je neskutečnej problém. Kašlu na poukaz z práce na to nemám nervy.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...