Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

popelník do nekuřácké verze, loketní opěrka


vranilinek

Recommended Posts

Dobrý večer všem. Potřebuji pár informací a rad. Nejprve bych začal tím popelníkem. Mám totiž nekuřáckou verzi s příklopkou a nějak se mi víc líbí verze s popelníkem v dřevěném dekoru. Otázka zní, jak moc složité je toto prohodit, jestli to tedy vůbec jde.

Další otázka se týká loketní opěrky. Předevčírem jsem se nějak moc opřel o loketku na sedačce spolujezdce a ta se prostě zlomila. Stalo se to někomu. Nějaké návrhy jak to opravit, sehnat, vyměnit. Koukal jsem na to a prostě je to zlomený hned za tím otočným kloubem co jde ze sedačky, ale zbytek je celý zalitý tou pěnou. Nějaké tipy? Děkuji za rady a návrhy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodl jsem se, že ji prodávat nebudu. Přeci jen to tolik aut nemá a občasná změna je fajn :) Budu mít dvě variace interiéru. Jednu nekuřáckou ve sportovním duchu s lištami potaženými karbonem a druhou jakoby luxusní s popelníkem ve dřevě a lištami taky ve dřevě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš Jendo, tak ji můžeš mít origo ještě zabalenou z krámku. Ja bych ji klidně prodal, ale co když se mi pak popelník přestane líbit a budu to chtít zase změnit. Jsem v tomhle hroznej :D

Jinak za loketku děkuji, ja se to pokusim sundat a někde to holt sehnat. To jsem zvědavej kdo prodá zvlášť jen loketku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...

Řešil někdo výměnu origo loketní opěrky za neorigo nějakou? 406ka má podle mě jedny z nejzoufalejších loketních opěrek vůbec, jsou blbě tvarované, blbě umístěné, úzké, sklápí se spolu s opěradlem a prostě jsou pro mě naprosto nepoužitelné. Řidičovu mám trvale vyklopenou a loket mám na opěrce spolujezdce, která je ovšem i tak vysoko. I prastarý fiat, co jsem měl předtím, to měl daleko lepší. Celkem bych tam dal nějakou neorigo. Má s tím někdo nějakou zkušenost a mohl by mi doporučit? Mám kožené sedačky, dávat z nich loketku pryč je mi sice líto, ale co s ní, když je úplně na nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...