zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ahoj shanim a hledam, jaky na to mate vy nazor . v aute travim vetsinu casu, + dovoleny atd. takže jaky mate na to nazor .. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 pokud chces neco rozumneho do operek pocitej 2x monitor do operky cca 7000 + čalounik jinak to nema cenu a clonitko u spolujezdce je akorat pekne hnusne- hrozná čína Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 DVD v opěrkách mám a neumím si představit delší cestu bez nich. Mám hodně neklidná dvojčata, ale když jim pustím pohádku, jsou v klidu. Spolujezdec cestou nezlobí, tak nic v clonítku nemá (kromě zrcadla). STejně cestu prospí Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 prave proto se vas ptam na nazor. do clonitka se me to zda blbost ale jelikos mam novej model 406 tak nechci sr..t nic na pristrojovku a tlo clonitko se me zdalo lepsi, mozna se vykaslu na clonitko a necham to jen v operkach .. chci aby auto na delsi cestu bylo prijemnym svezenim, a jak jsem napsal najedu toho docela hodne Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Zase tak drahé, jak píše Vítek to být nemusí: http://www.ebay.com/itm/XTRONS-PAIR-HEADREST-9-LCD-CAR-MONITORS-DVD-PLAYERS-/300424885507?pt=LH_DefaultDomain_0&vxp=mtr&hash=item45f2b7f503 Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Zase tak drahé, jak píše Vítek to být nemusí: http://www.ebay.com/itm/XTRONS-PAIR-HEADREST-9-LCD-CAR-MONITORS-DVD-PLAYERS-/300424885507?pt=LH_DefaultDomain_0&vxp=mtr&hash=item45f2b7f503 to jsem si myslel ze to sem nekdo da videl jsi to? ne jen ze to nesedi nikdy barevne k sedacce ale jelikoz to ma ruzne posuvne nozky tak bych hodne pochyboval ze to bude slouzit ucelu jaky ma a to je bezpecnost. A taky se musi nekudy tahnout kabely to jest zase calounik. radeji koupit za 3000 takove ty prenosne DVD s dvouma obrazovkama a uchytem na sedacku. Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Mám je v autě. Sice jako opěrky skutečně nefungují, ale to mi neva. Tchýně mi na ně ušila potahy, aby zbytečně nedráždily. Pouštíme je opravdu jen na delší cesty, takže ne tak často. Protáhnout kabely nebylo až tak jednoduché, ale podařilo se. Žádného čalouníka jsem nepotřeboval. A až je budu vyndávat, tak ty sedačky prostě rozřežu Pak je ještě hezká nabídka tady: Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 jeste premyslim zakoupit jine operky do auta už i s monitorem, a na to prevliknu jenom takovej ten prevlek s bud napisem 406 nebo tam je vetsinou lev abych zamaskoval jinou operku . Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 nevadi ze nefungujou jako operky? vis na co v tom aute jsou? nejsou pro pohodli ale aby se ti nezlomila pater. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 to co prodava Pe.Tr je nejrozumnejsi reseni Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 porad to neni to co chci ja ... ja chci to do operek poslu sem odkaz http://www.autio.cz/cz/produkt/lcd-monitor-7-v-cerne-operce/ Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 To je přesně to, co jsem Ti napsal. Jen ty mé jsou 9\" Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 jen porad premyslim... nerikam ze to tam chci davat, ale na ty delsi cesty to je aspon sranda Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 no ja uz jsem na ty cinske operky svuj nazor napsal - neni to hezke, a hlavne to neni bezpecne a kdyz pujdu do dusledku tak to urcite neni homologovane. Ale pokud ti nejde o vlastni bezpecnost a je ti jedno jak to vypada tak jen do toho! nam uz to nabizelo dodavatelu ale na krame bych to nechtel ani za nic natož v autě Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 ja to nevidel osobne jen na obrazku nevim jak to vypada když na to kouknu, me se nelibi neco od ceho vedou kabilky chapes, ja nemam potahy takze to nemam ani kam schovat a potahy davat nebudu Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 tak draty vedou ke vsemu s tim nic neudelas! no abych ti to priblizil vis jak vypadaji plasty treba v dacii logan + nejlevnejsi kozenka. ci jinak podobne Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 uvidime až to uvidim a nebo nechat lcd zadelat do sve operky, jeste kluci uvidim Citovat
zpozdilek Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 tak draty vedou ke vsemu s tim nic neudelas! no abych ti to priblizil vis jak vypadaji plasty treba v dacii logan + nejlevnejsi kozenka. ci jinak podobne vim hruza des Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 no zadelat do vlastni operky vyjde na docela dost penez a ne do kazde to jde a zase musis resit protazeni kabelu, pruser je ze ve 406 nedas ani stropni monitor kvuli prolisu na strope Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.