Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No už som počul o jednom servisákovi zo Sp. Štvrtka z dvoch rôznych zdrojov a neboli to kladné hodnotenia (nemám to ale - asi našťastie - z vlastnej skúsenosti), ale netvrdím zase, že je to ten, ktorému to dal opraviť, ani to, že je niekto zlý mechanik vo všeobecnosti a už vôbec nie, že v Sp. Štvrtku sú zlí mechanici;) ..... Možno len nemá svoj deň. Horšie je, že zákazníka to stojí zbytočne vyhodené bubáky :( Z celého toho mám ale trošku zlý pocit, škoda, že sa niekto potrebuje asi poučiť na vlastných chybách alebo neskúsenosti, no ja by som nikdy nenechal auto tak dlho odstavené na benzínke (aj keď určite boli nejaké dôvody, no percentá a promile by som za dôvod nepovažoval :) ) a určite by som si nechal poradiť napr. pyronem alebo strakim007, ktorý by sa mi určite snažil dobre poradiť :super

[upravil dne 2.1.2012 09:59 od Luigi]

Odesláno

Nazdar. Takze poprve-auto som nemal moznost nejak inak odtiahnut alebo odstavit na ine miesto, z dovodu, ze v mojom okoli nemam nikoho ochotneho mi ho odtiahnut inde, resp. zajst tam vobec so mnou. Myslim ze na monitorovcanej benzinke je auto dost strazene. Po dalsie - ja vrele dakujem za pomoc aj od Strakiho aj od Pyrone ale chcel som to prve poriesit co najjednoduchsie a myslim, ze odporucany mechanik je zrucny a nevyzera zeby to bol nejaky suflikar.

Keby ze nie su sviatky (kedy niekto ani prstom nepohne), tak auto riesim este v ten den. Ale bohuzial sa to lepsie nedalo. Aj ja mam voci rodine povinnosti a auto na prvom mieste v zivote nieje. Aj ked sa teraz citim akoby bez nôh a este asi aj nejaky cas budem. Dnesny telefonat s mechanikom ma zabil do zeme. Zevraj motor je pridrety, nejde ho uz ani pretocit. Podla neho ty vyzera na obrovske kvantum kilometrov, ktore boli zatajene stiahnutym tachometrom. vacky su zdrete, a klukovka sa uz ani nepohne. Oleja je tam dost tak neviem. Podla neho pomoze len vymena motora. dufam ze len holy motor bez vsetkych dielov. turbo, trysky atd. Cakam na vas nazor, popripade odkial zohnat novy, resp. pouzity holy motor. Nasiel som nieco na nete, ale asi by bol hlavny problem doprava. Predsa to nieje dopis. Aj ma trapi financna polozka, takze asi zacina cas setrenia.:fnuk

Odesláno

Nechceli sme ťa tu za to odsudzovať, je to Tvoje auto a len ty máš právo rozhodnúť, čo s ním, ale myslím, že podľa mňa nás tu na fóre mrzia prípady, keď niekto niekoho \"okabáti\" (jemne povedané :D , nehovorím, že to je ale Tvoj prípad, resp. mechanik, osobne ich nepoznám). Pravdou aj je, že Bardejov je od Štvrtka dosť ďaleko, takže držím palce, aby to nebolo to, čo si písal....

Odesláno

tohle si videl?

16/04/2007 442889K01 X90DQXB01 00006405K3 EMBASE COMMANDE 000 126107 FR

16/10/2006 442889K01 X9CL12201 0000000000000MM BOITE DE VITESSES COMMANDE TRINGL YAV 82944 FR

16/06/2006 442889K01 X7OL04201 000000000001612 TELECHARGEMENT CONTRÔLE MOTEUR YAW 62888 FR

Odesláno

tak to asi neboli poctive kilometre ked v 2007 uz bol na kontrole z 126k... :(

su ludia ale svine...

da sa spatne zazalovat predajca? lebo zmluva by mala byt neplatna, kedze ide o dokazatelny podvod... :myslim

[upravil dne 2/1/12 14:19 od dodo407sw]

Odesláno

tomas1987: mam presne taky isty motor z mojho predchadzajuceho auta (rozbita 307 - 100kw RHR) cca 150.000km. auto (vrak) je v SP. Novej Vsi.

volaj alebo pis

Odesláno

no někdo má ,ale kliku...super...

no kliku,raději aby se to nestalo...

ale jinak tipovačku vyhrál předseda...no nebylo to správně,ale motor je k.o. takže to vyjde nastejno...

[upravil dne 2.1.2012 14:31 od John_Ice]

Odesláno

\"Obrovské kvantum kilometrov\" by nemal byť dovod na zadretie motora...

Ja mám na 407 najazdené ako prvý majiteľ ...281 000 km

To aby som sa začal už pomaly báť jazdiť:D

Odesláno

Nereste km.

To je pase.

Potrebujes druhy motor.

Vykasli se na opravu motoru.

To ze je 1,6 zadreta neni nic nove.Je jich kvantum.

Ma to vic duvodu.

Nekvalitni olej.Nepravidelne vymeny.

A clovek muze lidem Xkrat rikat at si delaji vyplach motru ob prohlidku.......:myslim

Pokud muzu poradit sezen motor s turbem a k turbu si kup novou mazaci pancerovanou hadici a nech turbo bez sitka.

Hodne zdaru:papa

Odesláno

Primárně to ofiko nepřihlásíš ...

To co máš prodat (klidně i na díly) a koupit nový 2.0Hdi, nebo vyměnit opět za stejný obsah = 1.6 ...

Odesláno

ako pise neon, mozes bud zohnat iny 1.6 motor alebo to takto predat...

ale aby sme zodpovedali aspon kusok tvoju otazku technicky: motor/turbo, FAP, KAT, ine ECU a prip.dalsie riadiace jednotky, prevodovka, spojka atd... dalsie casti co som zabudol mozu ostatny doplnit , ale myslim ze mas jasno.

[upravil dne 2/1/12 17:48 od merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...