Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na zimních Barum Polaris 5, dilema s nástupcem 🤔


radim.1008

Recommended Posts

Autíčko je po menším servisu a snad se vyřešilo bouchání z přední části. Výměnil se silemblok na motoru a zdá se, že je po bouchání. :papa V sobotu si jedem pro nový nárazník, protože svůj mám prasklý od chlápka, co do mě nacouval a ze spoda orvaný od obrudníku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Epizoda \"Baterka\" měla dnes v šest ráno pokračování. :D Ráno bylo -10°C. Přijdu k autu, odemknu, už to odemykání se mi nezdálo, otevřu dveře, tma. Sednu, otočím klíčem do první polohy a hned mě to bylo jasný. Místo hodin blikající nesmysl a startér se ani neotočil. :( Ještě, že je doma druhý auto. Vzal jsem klíče od Forda a jel do práce. V práci story pokračovala. Služební Felicie a Octavka sice točili, ale nechytly. Takže kabely, služební Superb a už se startovalo :D Odpoledne jsem koupil novou baterku. Vartu 56Ah s.p. 480A Black Dynamic za 1606,- Doufám, že tímto bude miniseriálu konec. :D

[Edited on 25/1/12 18:34 by radim.1008]

[Edited on 25/1/12 18:43 by radim.1008]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Takže včera se mi rozpadl výfuk. No kdybych s ním nehýbal, držel by možná ještě teď :D Nechápu jak to mohlo držet. Rozpadl se mezi katem a středovým dílem. Objímka která tam je těď jaksi zbytečná šla dolů, trubky jsem nasunul zpět do sebe, přeplátoval aluminiovým :D plechem a stáhnul drátem. V pondělí to odvezu známýmu do servisu, aby to pořešil. :) Už jednou jsem měl katík venku, když prasknul svár hned za katem a vyndávat to, když člověk leží pod autem není zrovna ono. Zvedák je zvedák.

Jinak jsem dnes vyřešil zatíkání přes anténu do auta. Rozebral jsem včera stropní světlo, nechal do vyschnout v garáži a dnes jsem anténu ze spoda přetáhl silikonem. Tak uvidíme. Taky jsem se rozhodl, že vyměním přední tlumiče. Mám pěkně oskákaný gumy. Třeba to bude příčina klepání na nerovnostech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dnes jsem si přivezl z Auto Kelly tlumiče Monroe, díky Peugeot klubu za slevu 26% z ceny. Dobrých ušetřených 1057Kč :) A ve čtvrtek vezu auto do servisu na opravu výfuku, bude asi nová trubka mezi katikem a středovým dílem a na výměnu tlumičů. Čekal jsem až budu mít nový tlumiče a nechám to udělat najednou. Známý měl ze mě radost :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výfuky jsou potvory :D Ale nevím, zda bylo dobrou volbou brát monroe :myslim, v AK ale asi nic jiného nemají. Hlavně, ať slouží, jak mají.

PS: Jenom by ti tam neklepala uštípnutá pružina, ale to servisák pozná, jak to zvedne :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uvidíme, jaký budou. JJ výfuky jsou potvory :D Pružina se měnila loni v červenci. Praskla v posledním závitu a opřelo se to o sebe. Najel jsem s tím asi 1000km. Otočil jsem s tím dovču v jižních Čechách. Považoval jsem to, za ťukání od volnějšího čepu, ale ono ouha. Tak si myslím, a nejsem sám, že to odnesl tlumič. Uvidíme :D

[Edited on 6/3/12 21:00 by radim.1008]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výfuk opraven, nové tlumiče v autě, ale auto zůstalo u známýho v servise. :( Před časem se začala dělat po delším stání pod autem loužička, pod levým rohem chladiče. Chtěl jsem aby přešel spoje, jestli to někde nesákne a on mě volal, že mám prasklý chladič. Ach jo :( Takže ještě nový chladič. Nemá někdo na půjčení tiskárnu na peníze?

PS: Stačí na noc :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...