radim.1008 Posted January 18 Author Share Posted January 18 Na těsnění bylo ještě čitelné číslo 98. Tudíž určitě původní. To jde po téměř 25letech. Doufám, že to bude jako nový. Chybí mi. 5008 je pohodlná, ale nějak mi není příjemný s ní jezdit do školky a do práce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 18 Share Posted January 18 Tak jestli to je první půlení od výroby, tak respekt Tomu věřím. Taky si teď užívám 206. Hlavně, udělat všechno, co se má. Když už, tak už a bude to zase 20let vrčet radim.1008 and Medvěd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Pokračování pitvání... Vítěz nebo spíš pachatel stavu bez komprese. Sedlo je naštěstí v pořádku. MJSytic, OK406, pavelu96 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 20 Share Posted January 20 A kdyby to náhodou neklaplo, tak se něco modrého najde radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelu96 Posted January 20 Share Posted January 20 Elektro (hybrid) v automatu, to by byl Radim rád... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Na ježdění do práce bych to přežil. Těch 10 km bych s tím odjel na elektriku. Jenom nemám tu fotovoltaiku, když bydlím v baráku. před 57 minutami, MJSytic napsal: A kdyby to náhodou neklaplo, tak se něco modrého najde Pěkný kousek. Mám už vyzkoušeno, že se vejde vedle 5008. Zatím to vypadá, že to klapne. BubakGS, ozzy56, pavelu96 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 20 Share Posted January 20 hlava snížená --teď to bude dělo radim.1008 and PaKr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted January 20 Share Posted January 20 Ten vykousanej ventil, to je mazec. To bych cekal u HTP ve fabce a ne u TU motoru. Diskutovali jste i moznou pricinu? Aby se to za cas neopakovalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Mluvili jsme o tom. Nejspíš karbon, jak to žralo olej. Gufera na ventilech úplně po smrti. Popraskaný a na tom prvním válci se úplně rozpadli v ruce. Jestli ten karbon chytil a vzal sebou i kus ventilu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted January 20 Share Posted January 20 Hmm, tak to mozna jo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 20 Share Posted January 20 taky bych řekl karbon, bo sedlo je jak nové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 20 Share Posted January 20 Připadá mi to,že tam chybí část vodítka,máš foto i jiných sedel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David 106s16 Posted January 20 Share Posted January 20 Na tom osmiventilovém TUčku je fakt škoda ty guferka na ventilech nevyměnit v rámci běžné údržby. Je to práce tak na hodinku (i s kafem) a 200Kč za materiál. To už z hlediska spotřeby oleje je lepší to vyřešit než dolívat. OK406 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Bohužel nikomu se do toho nechtělo. Vždy byla odpověď, počkej na sundání hlavy. Ale to je u nás tak za desítku... Naštěstí mám kamaráda kterého tohle baví. před 37 minutami, Milan+ napsal: Připadá mi to,že tam chybí část vodítka,máš foto i jiných sedel? Nemám lepší fotku. Jestli myslíš na druhém výfukovém od leva, tak tam je asi něco strčeného v díře. Všechna sedla by měla být v pořádku. Výfukové ventily přijdou nové komplet všechny bo je na nich karbonu jak sviň. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 20 Share Posted January 20 Myslel jsem fotky vodítek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 20 Author Share Posted January 20 To nemám. Ale jestli chceš můžu zjistit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted Tuesday at 05:45 PM Author Share Posted Tuesday at 05:45 PM Při čekání na objednané díly se dnes zase trochu vyšívalo. received_5683467061770333.mp4 Dále se sundá vana, vyčistí se a přetěsní. Ferry, pavelu96, BubakGS and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted Wednesday at 05:48 PM Author Share Posted Wednesday at 05:48 PM (edited) Začíná se opět skládat. A takhle vypadají gufera. Edited Wednesday at 06:16 PM by radim.1008 jarokare, PaKr, MJSytic and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted Wednesday at 06:26 PM Share Posted Wednesday at 06:26 PM že v dnešní době nevymyslí lepší materiál na ta guferka--možná více silikonu, nevím, nejsem odborník na materiály, ale většinou guferka ztvrdnou a rozpadnou se jak je na foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted Wednesday at 06:33 PM Author Share Posted Wednesday at 06:33 PM Byly určitě původní z roku 1998 a po 206tis.km. Nic není bohužel věčný. ozzy56 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts