Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Přezuto na zimní 14ky Barum Polaris 5, vyměněny tlumiče, olej a odbahněno.
Odesláno

Tak že jsi to ty, tak já 508 mýt nebudu, aby nezačalo pršet a vydrželo ti to naleštěné alespoň týden :aut 
Jinak ty stěrače dělám, že nevidím :bacha :D 

Odesláno

To budeš hodný. Tipuji, že to vydrží čístý tak do úterý. :D Potom už to bude minimálně zaprášený. :D

před 9 minutami, MJSytic napsal:

Jinak ty stěrače dělám, že nevidím :bacha :D 

Neboj, mám jiné, ale vyměním je až bude opravdu jaro . ;):D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes přezutý Pažout a zjištěno, že to bude chtít udělat přední brzdy. :myslim:roll Vím, že to nejsou Cyclony, po kterých se mi "stýská". :mad:

IMG_20220427_164432.jpg

IMG_20220427_161922.jpg

IMG_20220427_163024.jpg

Kola umyta chemií od Mercedesu. :D Konečně něco, co opravdu meje bordel z brzd. :super

IMG_20220427_170909.jpg

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Přezuto na letní 14ky
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

To je pyl z jehličnanů. ;) Řepka sice taky kvete, ale ta má lepivý pyl, který moc daleko neuletí. V sobotu jsem skoro po týdnu vlezl do auta a zjistil, že jsem měl pootevřené okno u řidiče. :bacha Uvnitř všechno komplet žluté. :roll Aspoň palubku a plasty okolo jsem vzal ubrouskem. :D

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...