Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz, jelikož v inzerci nedostávám žádnou odpověď a tuhle sekci navštěvuje víc lidí, tak mám dotaz. Moje brzdy na zadku jsou v katastrofálním stavu. N:myslimeválí se někomu doma brzdový třmeny na zadný nápravu v garáži? V slušným stavu a za rozumnou cenu?

Odesláno

Tak abych byl přesný, levá strana. Píst nedojde do konce brutálně orezlý, ale hýbe se. Vůle do stran veliká, lehce se kříží na vodících tyčkách. Pravá strana, na tyčkách už nejezdí vůbec, kouslo se to, píst jezdí tak na 40% svý dráhy, tak nevim, nevim

Odesláno

Tak gumičky mě fakt nezachrání, potřebuju co jsem psal, prostě celej komplet v dobrýým stavu, tak lidičky nabízejte co máte :D

Odesláno

A co od toho čekáš? Máš tu komplet gumový díly a pístek co jinýho by u tak novýho třmenu mohlo ještě být špatný, na 90% nic... nebo myslím, že ten jeten třmen tam jen hodíš a jedeš? To je skoro škoda práce...

[upravil dne 19/12/11 20:55 od koblih69]

Odesláno

No když píšu, že jeden třmen má tak orezlý píst, že jsem minulý týden vyměnil jen jedenu destičku, protože ten píst nešel zasunout a na vodících tyčkách to má takovou vůli, že se destičky sjíždí do konusu a druhá strana se nehne vůbec, jen orezlý prasástko nepatrně, nepomohla ani hrubá síla. Ale vypadá to že budu muset udělat fotodokumentaci a i video. Já opravdu vim co potřebuju a to jsou třmeny, jen se mi nechce dávat nehoráznou sumu za nový, když existujou i levnější varianty

Odesláno

a díry v třmenech co jsou vodící futra jako budou dobrý? Si myslim, že když to má vakl, tak odejdou díry než vodící tyčky, ty jsou podle mě tvrdší než nějaká litina v třmenech nebo ne?

nechám si poradit, ale v mým případě nevim nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...