Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pro mě docela smutná zpráva.

http://ekonomika.idnes.cz/saab-je-krucek-od-bankrotu-ceka-na-ortel-soudu-fad-/eko-zahranicni.aspx?c=A111219_104919_eko-zahranicni_fih

Je docela smutnou zprávou že automobilka Saab skončila tam kde skončila. Znám spoustu lidí kterým se SAAB líbí, ale nikdo nemá odvahu ho koupit..

Jaký je váš názor na tuto automobilku?

P.S.: Pokud si myslíte že to sem nepatří tak napiště a kdyžtak to zrušíme :myslim

Odesláno

mam SAABa v práci a musim říct, že parádní svezení, co se týče ale servisu, tak prej nic moc

kouzelný je, jak se SAABisti zdravěj, to dělat škodováci, tak se čr utroubí :)

Odesláno

Už před akvizicí Spykerem jsem silně pochyboval, že se vzpamatuje, pokud by Čína / Indie / Malysie ... vstoupila do jednání tehdy tak asi byla naděje, ale tohle nedávalo moc smyl. Osobně si myslím, že GM jen pokračuje v původní strategii zániku. Jinak poslední vývoj směřuje k tomu, že kromě designu se Saab blíží k prázdné slupce a tak se moc dalších zájemců asi nenajde.

Odesláno

Mě to mrzí taky, protože moje práce je se Saabem svázaná a tím pádem jsou teď na denním pracovním pořádku nepříjemnosti a problémy... :(

Odesláno

Aero Viggen Troll tohle jsou vozy s nejlepšími turbo benzíny na světě, kterým sekundují skvělé jízdní vlastnosti. Těžko by se hledal v dané třídě ostřejší seriový předohrab... Dalo se to očekávat, ale je to velmi smutná zpráva. Cítím se podobně jako když končil MG/Rover. Svět zase bude o něco nudnější místo...

Odesláno

Saab neni auto pro kazdyho.. to ho dela \"exkluzivnim\" v dnesnim prehustenem provozu.. bohuzel jak nekdo rekl, je malo lidi co si ho koupi..

mame doma tyto \"klenoty\" :papa

jeden V4 , druhy dvoutakt :)

dsc00211ct.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...