renda.j Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Čau kamarádi, chtěl jsem se zeptat jestli muj parner 1,9 d vyrobenej 1999 51KW má nějakej senzor kterej rozsvítí světlo v boudičce. Na první pohled jsem žádnej nenašel, ale to světlo svítí společně se světlem v kabině. Mám to o to horší, že předchozí majitel, osvětlení předelal, že svítí jen když běží motor a zároveň nesvítí světla, a otevření předních dveří na to nemá žádnej vliv, takže je to taková kontrolka aby se nezapomělo ve dne svítit. Ale rád bych to přeoperoval zpět, a ještě radši aby se mi rozsvítilo když otevřu zadní dveře. Díky za radu. Citovat
parolla Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Partner ma spínač vnútorného osvetlenia v zadn. dverách. Mal by si tam mať aj prívodný elektrický kábel.Spínač funguje na princípe otvorenia dverí, ak ich neotvoríš - svetlo sa nerozsvieti. Ak máš zapnuté osvetlenie v kabíne,rozsvieti sa aj to.Takto to ale funguje,ked je to zapojené origo.Budeš musieť otvoriť zadné dvere a pozrieť , či tam spínač vôbec je. [upravil dne 16/12/11 14:22 od parolla] Citovat
renda.j Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 Jo, díky to celkem chápu, jen přesně nevím kde ten spínač hledat, pravda je, že jsem ho hledal v karoserii a ne ve dveřích. ještě na to mrknu. Citovat
marko306 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 No ja si myslím, že veľa záleží či máš piate dvere vyklápačky alebo dvojkrídlovky. Ak máš vyklápačky tak ten spínač bude pod tapacírom dverý. Je to spravidla taký biely valček asi 2-3 cm dlhý. Citovat
renda.j Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Jsem já to moula Mám vzadu dvoukřídlovky. Citovat
marko306 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Tak to by som asi potom hľadal niekde po karosérii alebo je ten vypínač integrovaný priamo do zámku dverí, ale to už polemizujem a tipujem:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.