Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau kamarádi,

chtěl jsem se zeptat jestli muj parner 1,9 d vyrobenej 1999 51KW má nějakej senzor kterej rozsvítí světlo v boudičce. Na první pohled jsem žádnej nenašel, ale to světlo svítí společně se světlem v kabině.

Mám to o to horší, že předchozí majitel, osvětlení předelal, že svítí jen když běží motor a zároveň nesvítí světla, a otevření předních dveří na to nemá žádnej vliv, takže je to taková kontrolka aby se nezapomělo ve dne svítit. Ale rád bych to přeoperoval zpět, a ještě radši aby se mi rozsvítilo když otevřu zadní dveře.

Díky za radu.

Odesláno

Partner ma spínač vnútorného osvetlenia v zadn. dverách. Mal by si tam mať aj prívodný elektrický kábel.Spínač funguje na princípe otvorenia dverí, ak ich neotvoríš - svetlo sa nerozsvieti. Ak máš zapnuté osvetlenie v kabíne,rozsvieti sa aj to.Takto to ale funguje,ked je to zapojené origo.Budeš musieť otvoriť zadné dvere a pozrieť , či tam spínač vôbec je.

[upravil dne 16/12/11 14:22 od parolla]

post-34383-14109621224979_thumb.jpg

Odesláno

No ja si myslím, že veľa záleží či máš piate dvere vyklápačky alebo dvojkrídlovky. Ak máš vyklápačky tak ten spínač bude pod tapacírom dverý. Je to spravidla taký biely valček asi 2-3 cm dlhý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...