dyno Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 i ja cekal kdy se ozve straki007 a trochu to tady privede na pravou cestu... procitam to tu od zacatku a cetl jsem i vlakno o powerboxu s fotkou propalenyho pistu i ja doporucuji strakiho , ale jak pise rootski \"\"kdo si pocka ten se docka\"\" ponevadz toho ma opravdu moc no tech francouzu je u nas hodne co potrebujou vylecit..... zato vysledek je opravdu znat krom toho to s tebou projede to ten prodejce kouzelny krabicky neudela i ja jak neprofik poznam ze uprava na vysokotlaku neni plnohodnotny chiptuning to koblih69 : je to je stejna krabicka co se v ni skryva ?? Citovat
romik1 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 ja neviem čo kto ešte nad niečím rozmýšla. po tých referenciach čo tu straki má tak neviem... ja som tiež na neho čakal asi dva mesiace a oplatilo sa. rozmýšlať nad nejakými krabičkami ked tu máme chvalabohu tohto týpka fakt nemá zmysel. mne povedal po pozretí auta že fap skončí o 5-6000 km. sekol sa o dve tisíc. to hovorí za všetko... len toľko. Citovat
smory Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 Dík všem za vaše názory a po tom co tu píše straky007 tak už o powerboxu nepřemýšlím. Ješte jednou dík Citovat
janci.b989 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Chalani chcem sa vás spýtať či po načipovaní sa vám motor hádže do núdzového režimu ? V čom môže byť problém ? Ja som si tam namontoval ten chip box ( krabyčku ) čo sa montuje na snímač tlaku v lište vstrekovačov. Mám motor 1,6HDI 80kw. Chybu mi diagnotika ukazuje že je vysoký tlak vzduchu v sacom potrubí. Turbo mi veľa tlačí: [upravil dne 22/4/12 13:40 od janci.b989] Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Rozumím, že po namontování PowerBoxu ti padá motoro do nouzáku a ty se ptáš jestli je to normální? No není to normální, ale ono není normální ani si namontovat PowerBox. Citovat
DanculD Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Niektori ludia su fakt nepoucitelni. Vsade sa pise, ze powerbox je prasarna najvyssieho rangu a aj tak si to tam daju.... Citovat
janci.b989 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 A dôvod? Veď auto s nim nedymí omnoho lepšie ide nižšia spotreba a môžem si ho prestavovať na aký výkon chcem. Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Jo pánové, a tomu se říká marketing :papa:papa To je věc pomocí které Host Fuchs prodá i WS kravinec. Nejde o to jeslti to funguje, jak to funguje, co to ničí nebo ne ale o pocit a ten se daří.... PS: o P.B. už toho bylo napsáho spousta, tak proč znovu? Je toho dost i tady. Citovat
Lihous Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Pro Sekaj Ja jsem zacal tankovat naftu u sousedu v polsku a v prumeru najedu na nadrz o cca 150-200km vic a bez cipu Citovat
DanculD Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 A dôvod? Veď auto s nim nedymí omnoho lepšie ide nižšia spotreba a môžem si ho prestavovať na aký výkon chcem. Heh, no ak tam mas este fap tak dymit nebude ani keby si tam lial naftu kyblom, otazne je dokedy. A k comu je dobre to prestavovanie vykonu, to som fakt nepochopil... Citovat
janci.b989 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 fap nemám a pýtam sa na konkrétny problém a nie na plusy a mínusy Chipu. Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Vyhoď to ven ( úplně vyřaď né že to přecvakneš čudlíkem na krabičce ), vyčisti paměť závad a jezdi. Pokud bude problém trvat tak se dá něco řešit. S tímhle paskvilem težko můžeš seriózně hledat problém. Až to vyřešíš, tak si to tam pro mě za mě vrať. Citovat
janci.b989 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ja som ho vyhodil dal všetko na svoje miesto a chybu mi neukazuje motor. Teraz ide normálne. Ale i tak ma to zaujíma či majú s tým všetci problémy u týchto motorov ako ja alebo ja tam mám niečo čo mi ho hádže do núdzaku z dôvodu vysokého tlaku turba. Citovat
MatrixChose Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Na 406 když byl PB a padal do nouzáku, znamenalo to, že byl horší DRV. Jestli ti tam skáče tlak turba, tak je tam přidaný hodně. To ti udělá klidně ale i chip. Citovat
janci.b989 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ja mám i čisto nové turbo. tak si myslim že elektromagnetický menič tlaku turba či nebude zlí. Alebo snímač tlaku turba či nie je precitlivený. Citovat
arino Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 nezávysle na rozvore a kvalitách strakiho práce ktorú snáď aj ja vyskušáma čakám na ňu. tak natrafil som na niečo takéto: mereni-vykonu.cz. chip s meranim vykonu za si myslim celkom slušne ceny Citovat
FunBcz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Co tedy doporučíte pro zvýšení výkonu? (307 SW HDI 79KW) Chtěl bych aby auto táhlo více odspodu, jinak ten čip autu nic nepokazí? Nějaké pro a proti? Díky. Citovat
pitrsh Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 cip urcite nic nepokazi pokud to dela profik jinak muze byt taky problem, jinak dobry cip ti jen prida tah od spoda a snizi spotrebu moje zkusenost v listopadu jsem vybouchal fap a jel jsem do chomutova za straki007 ten mi zrusil fap a dal mi optimalni cip ze 79kw na 96kw je to supr pojezdeni spotreba mi spadla ze 6,2 na 5,5L takze jedine muzu doporucit Citovat
FunBcz Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 A co na dálnici to točí taky míň nebo jak to je? jinak to zní zajímavě, ale do Chomutova to mám skoro přes celou republiku. Jsem od Vyškova. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.