Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

i ja cekal kdy se ozve straki007 :D a trochu to tady privede na pravou cestu... procitam to tu od zacatku a cetl jsem i vlakno o powerboxu s fotkou propalenyho pistu :o i ja doporucuji strakiho , ale jak pise rootski \"\"kdo si pocka ten se docka\"\" ponevadz toho ma opravdu moc no tech francouzu je u nas hodne co potrebujou vylecit..... zato vysledek je opravdu znat krom toho to s tebou projede to ten prodejce kouzelny krabicky neudela ;) i ja jak neprofik poznam ze uprava na vysokotlaku neni plnohodnotny chiptuning :papa

to koblih69 : je to je stejna krabicka :o co se v ni skryva ?? :myslim

Odesláno

ja neviem čo kto ešte nad niečím rozmýšla. po tých referenciach čo tu straki má tak neviem...

ja som tiež na neho čakal asi dva mesiace a oplatilo sa. rozmýšlať nad nejakými krabičkami ked tu máme chvalabohu tohto týpka fakt nemá zmysel.

mne povedal po pozretí auta že fap skončí o 5-6000 km. sekol sa o dve tisíc. to hovorí za všetko...

len toľko. :papa

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Chalani chcem sa vás spýtať či po načipovaní sa vám motor hádže do núdzového režimu ? V čom môže byť problém ? Ja som si tam namontoval ten chip box ( krabyčku ) čo sa montuje na snímač tlaku v lište vstrekovačov. Mám motor 1,6HDI 80kw. Chybu mi diagnotika ukazuje že je vysoký tlak vzduchu v sacom potrubí. Turbo mi veľa tlačí:

[upravil dne 22/4/12 13:40 od janci.b989]

Odesláno

Rozumím, že po namontování PowerBoxu ti padá motoro do nouzáku a ty se ptáš jestli je to normální? No není to normální, ale ono není normální ani si namontovat PowerBox.;)

Odesláno

Jo pánové, a tomu se říká marketing :papa:papa:papa To je věc pomocí které Host Fuchs prodá i WS kravinec. Nejde o to jeslti to funguje, jak to funguje, co to ničí nebo ne ale o pocit a ten se daří....

PS: o P.B. už toho bylo napsáho spousta, tak proč znovu? Je toho dost i tady.

Odesláno
A dôvod? Veď auto s nim nedymí omnoho lepšie ide nižšia spotreba a môžem si ho prestavovať na aký výkon chcem.

Heh, no ak tam mas este fap tak dymit nebude ani keby si tam lial naftu kyblom, otazne je dokedy. A k comu je dobre to prestavovanie vykonu, to som fakt nepochopil...:myslim

Odesláno

Vyhoď to ven ( úplně vyřaď né že to přecvakneš čudlíkem na krabičce ), vyčisti paměť závad a jezdi. Pokud bude problém trvat tak se dá něco řešit. S tímhle paskvilem težko můžeš seriózně hledat problém. Až to vyřešíš, tak si to tam pro mě za mě vrať.

Odesláno

Ja som ho vyhodil dal všetko na svoje miesto a chybu mi neukazuje motor. Teraz ide normálne. Ale i tak ma to zaujíma či majú s tým všetci problémy u týchto motorov ako ja alebo ja tam mám niečo čo mi ho hádže do núdzaku z dôvodu vysokého tlaku turba.

Odesláno

nezávysle na rozvore a kvalitách strakiho práce ktorú snáď aj ja vyskušáma čakám na ňu. tak natrafil som na niečo takéto: mereni-vykonu.cz. chip s meranim vykonu za si myslim celkom slušne ceny :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Co tedy doporučíte pro zvýšení výkonu? (307 SW HDI 79KW) Chtěl bych aby auto táhlo více odspodu, jinak ten čip autu nic nepokazí? Nějaké pro a proti? Díky.

Odesláno

cip urcite nic nepokazi pokud to dela profik jinak muze byt taky problem, jinak dobry cip ti jen prida tah od spoda a snizi spotrebu moje zkusenost v listopadu jsem vybouchal fap a jel jsem do chomutova za straki007 ten mi zrusil fap a dal mi optimalni cip ze 79kw na 96kw je to supr pojezdeni spotreba mi spadla ze 6,2 na 5,5L takze jedine muzu doporucit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...