Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MANN co jsem se doslechl tak je průchodnější filtr jak ostatní.Tak jsem ho zkusil jinak original je Purflux ale jelikož ho neumí muj dodavatel dílu tak jsem vzal MANN a uvidím cena je stejná jak UFI tak jsem to chtěl zkusit zda to bude lepši :) maximalně to bude pro dobrý pocit :D

Odesláno

Á mají stejnou barvu jako moje :D Jaký byli první kilometry? :D Já jediný co sem z nich měl že jse začal brzdit, ozvalo se chrčení a nic to s autem nedělalo :D ale musím říct že po zajetí :potlesk

Odesláno

Pěkná práce, vyndaval jsem celé JBL i s kabeláží, tak trochu vím \"vo čem to je\"...Lucas mi sedí víc než Brembo a s Ate je to přesvědčivá kombinace, jen u mě dát do auta motor a vyjet:D

Odesláno

hraje pekne, co ;) draty sis vymotaval z puvodniho svazku z jinyho auta ? on ten svazek, co vznikne, kdyz se vymotaj jen draty potrebny pro JBL je i tak dost tlustej :) kdyz se k tomu jeste pridal drat od CD changeru, mel uz jsem docela problem vejit se s tim do tech plastovych drzaku kabelovych svazku podel prahu, ale sedlo mi to tam nakonec vcelku pekne, dokonce vysla i delka dratu puvodne z coupe do myho sedanu

ja musel resit akorat umisteni zadnich vyskovych repro, chtel jsem vsech 8 repraku, ne jenom 6, tak jsem je nakonec zavrtal do plastovych oblozeni zadnich sloupku a sedly tam suprove

Odesláno

jj, nz ;) hlavne, ze to pomohlo. No ja to tahal taky presne po originalnim trasovani, vyndal jsem kvuli tomu i predni sedacky a zadni cast koberce. Ono mozna prave kvuli tomu, ze to v coupe vychazi o chlup delsi, nez by stacilo, tak mi to vyslo i do sedanu, preci jen bych rekl, ze je sedan o par cm delsi, takze me tam toho sedivyho dratu s ISO konektorem vyslo akorat tak na pohodlne vysunuti autoradia z te sachty

• O 2 týdny později...
Odesláno

Za mě určitě ne ani na zimu na zimu mám origo BBS 16 a i ty se mi vůůůbec nelibí a přes zimu to vždycky nějak přežiju. A nehledě na to,že 15 kola si na coupé neumím představit bude to fakt divný.Kdyby jsi měl BREMBO brzdy tak tě ani tyhle věci s 15kolama ani na chvíli nenapadnou :D

Odesláno
Ouragany na 406

r15 et 18

r16 et 20

nebo kola Hoogar na coupé s r 16 ET12

[upravil dne 29/7/12 15:10 od Charlie 1]

Ouragany 15\" mají ET 20. A paj ještě Ouragany z P206 maji ET tušim 28 nebo 34 tak pozor na to

[upravil dne 29/7/12 15:54 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Pišu že tušim, oni byli myslim ještě z 307 s tim 34, ale to je asi jedno, na Coupe jedině asi ty 16\" ET 20 a nevim jeslti to tam pujde, i když nemá Bremba tak by mohlo

[upravil dne 29/7/12 15:56 od Radek Hurvajz]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...