Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

všetko RT4


Joozino

Recommended Posts

Ahoj, neměl by někdo step-by -step postup na zapojení RT4? Mám v autě RD4, doma mi leží RT4 i sbarevným displejem a kabeláží. Zrovna řeším jiný problém tady : https://www.peugeot-club.com/topic/109968-407-nestartuje-a-nefunguje-cast-el/#comment-1819125  auto je tedy celé rozkopané, tak bych se do toho pustil. Stačí zapojit na stávající konektor a dodělat napájení displeje, nebo se musí přepinovat, případně redukce. Ideální by byly barvy...

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, odpověď žádná a to mě donutilo tzv udělej si sám. Pročítal jsem týden v kuse fórum, četl Vaše postřehy , nápady a rady a je tu vlastně vše, jen opravdu hledat a mít trpělivost, bo je to rozházené všude. Mám radio RT4, to jsem vyčetl a zjistil tady z fóra, ještě před týdnem jsem o něm nevěděl nic. FW tam byl 7... a něco, mapy 2006/2007. Na netu jsem stáhnul všechny FW, co jsem tady zjistil co jsou, takže 8.11, 8.20 a 8.31, dále tady z fóra jsem stáhnul CZ překlad, za který moc děkuji, že je a dále jsem našel na uložto nejnovější mapy 2016/2017 pro RT4/5, na které mě navedl člen xpetrix a který mi do začátku pomohl a taky jediný, který se mě tady ujal. Vypaloval jsem nerem 10x rychlosti, což byla chyba, radio mi vyplivlo error a chtělo instalační CD (mám ho i se servisní knížkou), šel jsem vypálit znovu přes ashampoo 4x rychlosti (i když píšete že to s ním nejde, neměl jsem jediný problém se žádným CD) verzi 8.31 a bez problému se nainstaloval nový soft, cca 40 minut to trvalo, tak jsem si oddechnul, pak vše naběhlo a hurá pokračovat, vypálil jsem stejným programem cca 12 CD s mapami a radary, vše jsem nainstaloval, to trvalo pár hodin, ale všechny mapy jsou aktuální, hodil CZ překlad, který funguje i na verzi 8.31 a vše jede a vše je v pořádku.

Tím chci říct, že jsem to vše dělal poprvé a jen z rad, co jsem tu našel a to jsem to radio ještě před týdnem neznal. Takže vše jde, jen chtít. Všechny mapy i databázi radarů mam na cédéčkách i se FW, tak pokud má někdo problem a je z jižní moravy, rád mu pomůžu. Při nejhorším jsem tu našel i podrobné návody jak vytáhnout HDD, naformátovat a udělat to tímhle způsobem. Všiml jsem si redukčních kabelů, nebo propojení přes USB. Je tu opravdu vše. Díky Vám za to, když už to tu moc nefunguje online :) Ale nedivím se, pořád se opakovat.

Upraveno uživatelem Atimaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 měsíců později...

Naposledy kdyz jsem to nechaval aktualizovat, tak se psal rok 2011.Borec mi delal češtinu+ novy mapy, ale jestli pres usb to uz opravdu nevim. Vim ze mel vytazeny radio, byl na nej napichlej zezadu a to je tak vse. S borcem uz taky nejsem v kontaktu, takze vlastne nevim vubec nic :D jd nejaky zpusob jak to zjistit?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...