Kodl.xxx Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Ahoj mohli by jste mi poradit mám 306 1,9 D 50 kw 1999 teď jak se trochu ochladilo tak se pomaleji ohřívá a lítá my ručička teploty vody mezi 70 a 80\'C jak se to přiblíží k osmdesátce tak to spadne zas dolů dělalo mi to už loni tak jsem na jaře nechal vyměnit termostat.... mohl by být vadný ??? a myslíte, že by mi ho po půl roce vzali na reklamaci??? Citovat
vavoj Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 jo todle mi taky dělal termostat. Termostat musí vyreklamovat máš záruku 2 roky na něj. Jinak kolika stupnovej si tam dal termostat ? já ho ted kupoval a našel jsem jenom 83. Zavzdušněný to asi nebudeš mít ne ? Citovat
Kodl.xxx Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Zavzdušněné to nebude, ale je fakt že to začalo takhle blbnout loni po výměně chl. kapaliny tak jsem to znovu odvzdušnil a bez úspěchu blblo to dál tak jsem nechal vyměnit termostat a asi tam mám taky na těch 83°C protože se to nikdy nad takovou teplotu nedostalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.