Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych od zkusenejsich poradit, jelikoz jsem absolutne netechnicky typ co se tyce aut:).

Vlastnim klasickou 206ku, 1,4 55kW, rv 2002.

Minuly tyden jsem byl na STK, a neprosel jsem. Technik mi zjistil, ze mam u leveho predniho kola \"vůli v zavěšení\", konkrétně mi tam ukazoval, jak se mi levý spodní čep u predni napravy hýbe..

Předpokládám tedy, že je třeba asi vymenit cele rameno, ze?

Tak jsem hledal na netu, jenze nabidka je tak velka, ze nevim, ktery mam koupit..

Auto Kelly

Dale nevim, jestli je mozna vymena i doma misto servisu (asi ne, to se posere geometrie, co?).

Dekuju za rady.

Odesláno

V tom rameni se dají měnit oba silentbloky, ale čep myslím ne. Vyber si něco z tohohle: http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;16;145853;148435;399277;399278;399279;399280|CT=13|PCT=12|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=68059|PDPID=24322|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

Kód Pežo je: 3520G8 Delphi je třeba za solidní cenu a vcelku solidní. Nicméně když vidím koukat ty tvoje přední kola tak asi žádná značka nebude dost dobrá aby to netrpělo...

Odesláno

U ziadneho ramena na p206 sa neda vymenit cap ramena pri kolese. a da sa to doma aj bez toho aby si zmenil geometriu koles. Je to praca tak na pol hodku ak mas k tomu setko potrebne.

Odesláno

když jsi absolutně netechnický typ (jsou takoví, vím:)),tak se poptej v blízkých servisech--možná zjistíš,že cena výměny bude u nich stejná nebo jen o něco vyšší než bys to kupoval sám bez slevy atd.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Diky vsem za rady, uz mam po oprave a po STK.

Muzu se jeste zeptat, kolik vam prijde adekvatni cena v servisu za \"rameno + vymena s prací a vymena loziska u jednoho kola i s prací?\".

Odesláno

Cinicman: Nerej do něj, nejdříve chce znát názor lidí všech a pak sem hodí sumu, co ho to stálo, aby věděl, zda do toho servisu jezdit i v budoucnosti ...

Odesláno
Cinicman: Nerej do něj, nejdříve chce znát názor lidí všech a pak sem hodí sumu, co ho to stálo, aby věděl, zda do toho servisu jezdit i v budoucnosti ...

Hehe, napsal jsi to presne slovo od slova presne :)

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...