Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

timto chci pozdravit zdejsi uzivatele, jakozto novacek na tomto foru :)

po Felde moje druhe auto, jako student nemam moc financi.. ale o auto se snazim starat jak jen to jde.. :)

je to rv. 00 , 1,9D ..

par fotek.. >

250520112358.jpg

291020113009.jpg

p1010066ie.jpg

a na zimnich.. :(

zimni.jpg

a hned mam jeden problem, takze prosim o rady >

[upravil dne 27/11/11 16:56 od v.mira]

[upravil dne 15/3/12 17:51 od v.mira]

[upravil dne 22/4/12 19:22 od v.mira]

Odesláno

Ahoj, vítej v klubu! :papa

Hezká 206ka, tak ať ti dobře slouží a nezlobí! Hlavně hodně šťastných km.... :aut

Já bych jen sundal nálepky BBS, potom ty co jsou na okně kufru, ale je to věc vkusu, že? :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vyhodu vidim vtom, ze az to cloveka omrzi, tak to proste strha a je po ptakach :cool:

ps: nedoporucuji lepit ten prostredni panel lidem se slabsima nervama.. :D:papa

Odesláno

takze mame vymeneny olej+filtr :)

prisli mi dva led-pasky 24cm od cinana (60kc za oba vcetne posty) .. takze i prez muj antitalent na dratky sem se pustil do pajeni..

napojeno na osvetleni popelniku + vypinac ..

v aute je vse podsviceno cervene.. nechtel sem z toho mit cirkusovy auticko, takze podsviceni nohou je taky cervene.. :roker

osvetleni.jpg

a jedna aktualni fotka.. a pokus s novym fotakem.. :myslim

p1170033kopiecopy.jpg

[upravil dne 19/1/12 18:23 od v.mira]

[upravil dne 19/1/12 18:39 od v.mira]

Odesláno

To osvětlení je paráda, mám to přesně jako ty, akorát mám klasický trubicový neony ;) Nejlepší na tom je, že v noci to nedráždí oči, tak jako modrá apod. Takže za mě palec nahoru :D:)

Odesláno

Paradička pači sa mi too:o:o presne taketo daco chcem aj ja bud ledky alebo neony ale problem je ten ze ja to neviem zapojit...Nemam o tom tusenia :(

Odesláno

bud v klidu.. taky temto vecem moc neholduju a nerozumim.. potrebujes dva ledpasky a kus dratu..

naprasaka sem napajel dratek k drzaku zarovky (co osvetluje popelnik) .. napajel to na dratky co vedou z ledpasku a svitime :)

ja si mezi to dal jeste vypinac.. takze bud svitim nebo ne.. (jen se zaplejma svetlama-proste spolu s osvetlenim interieru :) )

edit: k tomu popelniku je to nejlehci.. je blizko :) .. napadlo me pridelat to ke stropnimu osvetleni, aby to zhasinalo se zavrenim dveri apod.. ale vidina tahani kabelu od strechy, prez sloupky az dolu k noham me odradila xD

[upravil dne 19/1/12 18:51 od v.mira]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...