Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nie myslim normalne rele ktore kupis v kazdej mototechne...na cievku rele privedies napajanie zo svetla a spinacim kontaktom rele napajas xenony priamo z baterky cez poistku...tam to nema ako rusit elektriku v aute

alebo mas totalne nejake lacne srackove xenony :D

[upravil dne 20/5/12 12:42 od shark734]

Odesláno

Tak také relátko som neskúšal zapájať...sám by som to ani nedokázal keďže som v elektrike ako jeleň :D ktovie či by to fungovalo :myslim nemám chuť sa do toho znovu púšťať po tých problémoch čo to robilo s PC auta :bojim to by som musel mať na 100% overené že to tak funguje...

Odesláno

BSI napájí pouze cívku relátka a ta spíná kontakt. Přívod k HID jde přímo z baterky takže nejde přes sít auta a nemúže nic rušit.

Já osobně mam ve 2O6 ty nejlevnější trafa a nic mi to nedělá mam je umístěny nad podběhem v blatníku už cca 3roky :papa

Odesláno

Hele na 206 mam normální bez ničeho a maká to na C8 mam digitalní trafa taky bez ničeho a taky v poho podle mě je to špatně umístěný a když tam dáš ty relátka tak to bude stopro dobrý pokud balast nebude přidělanej na řídící jednotce:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...