bajza206 SW Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Po Praze taky hraju normálně:D:D:D:papa:papa:papa:papa Citovat
mr.SM Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Me se Slimkovy trafo vlezlo normalne do svetla, takze otevru kapotu a nikde nic nemam, vse schovane v lampe... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 tak me jde radio i na chalupe a to je dobrej vidlakov Citovat
lacek206 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Poradťe, čo môže spôsobovať po namontovaní HID xenon sady do svetiel a po naštartovaní (nie vždy !!!) ostane svieťiť kontrolka Airbag-u a ABS-ka, nezhasnú a bliká červená STOP-ka, po zasnutí a opetovnom naštartovaní všetko OK ! Čo to môže spôsobovať ? Robí to od namontovania HID sady...ale nie vždy ! Mám nastavené aj denné svietenie ak to pomôže k riešeniu občasného problému...Vďaka ! Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Klid to jo jen přechodný stav za který může bordel v napájení, který xenony dělají. Nebude to trvat dlouho a třeba uvidíš bag z blízka Citovat
lacek206 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Klid to jo jen přechodný stav za který může bordel v napájení, který xenony dělají. Nebude to trvat dlouho a třeba uvidíš bag z blízka To vážne , môže to aktivovať Airbag ako to mám vyriešiť aby to bolo O.K. Citovat
shark734 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 balasty daj co najdalej od riadiacich jednotiek a napajaj ich cez relatka Citovat
lacek206 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 balasty daj co najdalej od riadiacich jednotiek a napajaj ich cez relatka Nie sú až tak blízko...sú za chladičom na tom nosníku, vlastne pod svetlami z boku na nosníku...ak vieš ako to má 206-ka Citovat
Edison Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Ne jen umístění ballastů, ale i vedení napájení k nim může nadělat potíže (rušení se tím může šířit po voze). Vlastní zkušenost z jiného druhu vozidel... Citovat
MatrixChose Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Mám slimy a rádio mi stejně slabě ruší. A to je mám napájený od baterky a schovaný mezi světly a chladičem. Podle mě je rozdíl v tom, že je tam navíc ten odpor a není v těle toho balastu. Citovat
John Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Osobně mám slim verzi H7 4300K a zatím žádný problém. Citovat
shark734 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 ja mam slim nahodene zospodu svetiel a napajane cez relatka...ze by mi to rusilo radio som nepostrehol. akurat jeden balast niekedy nenastartuje vybojku, ale uz je na ceste z ciny druhy Citovat
lacek206 Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Takže bohužial som ich musel dať von zo svetiel nakoľko my to rušilo komplet celú elektroniku motora a iných vecí Vždy my načítalo závady do RJ a po načítaní diagnostikou sa závady objavovali v každých systémoch ktoré majú svoju RJ či už ABS,AIRBAG,AC...raz my aj rýchlomer postál na 0-le...Prosťe to sem tam riadne blblo a bál som sa to tam nechávať aby my to neodpálilo celú ECU motora keďže už sa to niekomu stalo tuším na 407 s HID sadou (povedali my to mechanici v PEUGEOT-e) a aj to že PEUGEOT celkovo hlavne MUX-ové čiže tie novšie modely majú náchylnejšiu elektroniku nespolupracovať s takýmito dorábaními elektro Citovat
John Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 lacek206: tak to je mrzutý,nenaděláš nic Citovat
lacek206 Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Človek sa na svojich chybách naučí...keby som to bol vedel že to Peugeot neprijme tak to tam ani nepchám... škoda, chcel som len lepšiu vyditelnosť Citovat
lacek206 Odesláno 20. květen 2012 Autor Odesláno 20. květen 2012 cez tie relatka si to skusal? Myslíš tie kocky, eliminátor chybových hláxení skúšal som to no spravilo to to isté ako bez nich sice made in china ale veď to je jedno keď to nefunguje takže asi nič...pokiaľ by to nebolo konkrétne pre 206-ku s MUX verziou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.