Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám 406 2000 2,0 HDI 80 kw , typ motora RHZ a pri zosliapnuti plynu na podlahu od 0 po 100 km/h ziadny dym ako nahle idem na 5ke 150km/h 3100otácok tak mi z výfuku ide dym ... Co to moze byt? Zle mi to spaluje alebo ako?

Odesláno

spotreba je normálny, do 5,5 litra ,, ve spetaku to dost vidno a ako keby to vkuse dymelo od 150 kym drzim plny plyn .. vobec to nechapem ... a je to cierny dym take ako keby vybuchy take mraciky sa robia

Odesláno

tak ty mas spotrebu 5,5 a dymi ja mam spotrebu 7 a nedymi:D

no to su mi veci... kym to nedymi stale alebo tak ze to je velmi vidiet tak to neries kym nieco neodide... potom budes vediet co bolo na chybe... popripade vycisti vahu vzduchu ak je zasvinena tak ti to moze robit asi aj nejaku zlu zmes...

Odesláno

môžem sa opýtať na štýl jazdy???myslím dlhodobo. a pri koľkých odjazdených km ti ukazuje taku priemernú spotrebu? pr. videl som že keď sa na aute jazdilo tzv. dôchodcovskou jazdou auto bolo v pohode nedymilo. to je jazda po meste max 50km/h a mimo mesta 90 km/h. ako náhle do toho sadol mladší člen rodiny ten to povytáčal tak auto mu tiež zo začiatku dymilo ale po chvíli prestalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...