Saimon.Skyline Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Ahoj.Mám svou 406 ku teprve krátce a autům celkově moc nerozumým tak se snažím čerpat nějaký info z internetu.Chtěl bych se zeptat jestli má cenu si koupit nějakej sportovní vzduchovej filtr.Mám 1.8 16V.četl jsem někde že to pomáhá snížit spotřebu.Děkuju za odpovědi a názory.Šimon Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 hoj jedine co ti to změní je zvuk při akceleraci , ten 1kw navíc určitě nepoznaš. Citovat
banan1987 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 a ked to bude mat zvuk budes tomu viac stupat aby to bolo pekne pocut a aspotreba pojde len hore:D Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 takže se vlastně nic nezmění až na to že to bude mít zvuk ? O ten výkon mi až tak nejde.Řidčák mám krátce takže jezdím tak normálně.Žádný závodění. Citovat
Ferry Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 zdar krajane, bydlim od tebe, co by kamenem dohodil Mam na svy 1.8 16V bavlnenej filtr od K&N do origo filtrboxu, hrusku urcite nedavej, s ni ten motor nic moc nejede, zvlast kdyz se trochu otepli, tyhle pokusy uz mam za sebou, ta vlozka do origo sani je znat az od 4500 ot. vys. Kdybych ji nesehnal za pakatel, nekupoval bych ji. Penize dej radsi treba do vetsich prednich brzdicu a kotoucu s prumerem 283mm z 2.0 16V, uzitek bude daleko vetsi Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 jasně.ASpoň jsem zas o něco chytřejší.Díky za rady.Zatim nemám v plánu ho pořizovat to možná časem.Jen mě to zajímalo díky Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 kdyz udelas poradne hrusku, tak neztratis vykon a jede to pekne e ten zvuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.