Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tohle téma tady už sice bylo ale nepomohlo

Mám peugeot 406 kombi rv2000, potřeboval bych spárovat dálková ovladač s centrálem.. Postup z návodu mám ve Fr takže nula. Nemám infra ale rádio. A ještě k tomu nemám originál Peugeot ale to by asi nemělo vadit, mělo by to mít stejnou frekvenci. Jestli někdo víte jak na to díky.

Odesláno

To si nemyslím protože všude v návodech na párování se píše nastartovat, přitom držet x vteřin pak pustit vypnout klíček nechat minutu... atd atd takže cizí auto neotevřeš, potřebuješ vždy v tom autě sedět a programovat to s origo klíčkem v zapalování a ten mám. Jen ten vysílač na DO nemám origo což si myslím že by neměl být problém když vysílá stejnou frekvenci..

Odesláno

vysilac je snad klicek ne?:)

Rika ti neco plovouci kod? :)

Pokud ne tak si o nem neco najdi a uvidis :) pak zjistis ze nelze jentak sparovat neco se stejnou frekvenci :)

obe zarizeni musi stejny algoritmus (nemusi byt stejny,ale vysledek z nej ano) a to opravu tim ze budes mit stejnou nosnou frekvenci nepomuze :)

predstav si to jako trubku.. je to furt ta sama trupka,ale muzes ji pouzivat na vodu,plyn,odpad,chemikalie,ropa,atd..

Odesláno

pokud mas DO neorigo tak tam bude i neorigo jednotka centralu , co si pamatuju tak by takoveto vecicky meli mit servisni tlacitko na prepnuti do programovaciho modu a pak muzes parovat dalek kolik chces.

Odesláno
To si nemyslím protože všude v návodech na párování se píše nastartovat, přitom držet x vteřin pak pustit vypnout klíček nechat minutu... atd atd takže cizí auto neotevřeš, potřebuješ vždy v tom autě sedět a programovat to s origo klíčkem v zapalování a ten mám. Jen ten vysílač na DO nemám origo což si myslím že by neměl být problém když vysílá stejnou frekvenci..

Tak to ti přeju hodně štěstí :papa i když ti to bude houby platný...

Odesláno

Pe.Tr: ja jsem z jeho vypraveni pochopil ze ma klicek origo ,ale ciste jen klicek s IMMO, a nejaky dalkovy ovladani zvlast a mysli si ze kdyz zastrci origo klic do zapalovani,tak sparuje tu noname dalku z originalem jednotky v aute :) coz je 100% nerealne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...