bazzara Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Ahoj, tohle téma tady už sice bylo ale nepomohlo Mám peugeot 406 kombi rv2000, potřeboval bych spárovat dálková ovladač s centrálem.. Postup z návodu mám ve Fr takže nula. Nemám infra ale rádio. A ještě k tomu nemám originál Peugeot ale to by asi nemělo vadit, mělo by to mít stejnou frekvenci. Jestli někdo víte jak na to díky. Citovat
Ferry Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 no pokud nemas origo klicek ovladani ale neco dodelavaneho, tak to tezko parovat podle navodu k autu. Citovat
koblih69 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Pokud máš na mysli, že koupíš přívěšek na stejné frekvenci a spáruješ s origo a nebo, že přidanej DO spáruješ podle návodu k origo tak obojí teda nee Citovat
ChouLu Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 kdyby to slo takle jednoduse jak si to predstavujes,tak za vecer otevru pulku mesta Citovat
bazzara Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 To si nemyslím protože všude v návodech na párování se píše nastartovat, přitom držet x vteřin pak pustit vypnout klíček nechat minutu... atd atd takže cizí auto neotevřeš, potřebuješ vždy v tom autě sedět a programovat to s origo klíčkem v zapalování a ten mám. Jen ten vysílač na DO nemám origo což si myslím že by neměl být problém když vysílá stejnou frekvenci.. Citovat
ChouLu Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 vysilac je snad klicek ne? Rika ti neco plovouci kod? Pokud ne tak si o nem neco najdi a uvidis pak zjistis ze nelze jentak sparovat neco se stejnou frekvenci obe zarizeni musi stejny algoritmus (nemusi byt stejny,ale vysledek z nej ano) a to opravu tim ze budes mit stejnou nosnou frekvenci nepomuze predstav si to jako trubku.. je to furt ta sama trupka,ale muzes ji pouzivat na vodu,plyn,odpad,chemikalie,ropa,atd.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 pokud mas DO neorigo tak tam bude i neorigo jednotka centralu , co si pamatuju tak by takoveto vecicky meli mit servisni tlacitko na prepnuti do programovaciho modu a pak muzes parovat dalek kolik chces. Citovat
koblih69 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 To si nemyslím protože všude v návodech na párování se píše nastartovat, přitom držet x vteřin pak pustit vypnout klíček nechat minutu... atd atd takže cizí auto neotevřeš, potřebuješ vždy v tom autě sedět a programovat to s origo klíčkem v zapalování a ten mám. Jen ten vysílač na DO nemám origo což si myslím že by neměl být problém když vysílá stejnou frekvenci.. Tak to ti přeju hodně štěstí i když ti to bude houby platný... Citovat
ChouLu Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Pe.Tr: ja jsem z jeho vypraveni pochopil ze ma klicek origo ,ale ciste jen klicek s IMMO, a nejaky dalkovy ovladani zvlast a mysli si ze kdyz zastrci origo klic do zapalovani,tak sparuje tu noname dalku z originalem jednotky v aute coz je 100% nerealne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.