Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ted jsem se dozvedel z radia Blanik ze dle vladnouciho premiera se nemame az tak spatne - levne byt nemuze vsude kolem je taky draho - a trosku nepohody musime vydrzet vsichni.
(Volny vyklad - jak jsem to asi spatne pochopil ja)
Jinak Dobruska Verva disel 43,90 Novac byl dopoledne tusim 44,90 - ale uprime uz to nesleduju - pro me je nedaleke polsko jasna volba.

Oprava ne 43,90 a 44,90 ale spravne 53,90 a 54,90

Upraveno uživatelem Lihous
Oprava ceny ;)
Odesláno

To by za naftu byly "krásný" peníze, ONO je na 48,90 😮 S Polskem souhlasím, když jedu do/z práce mám to zajížďku jen několik málo metrů (cca 300). Jak se zdražovalo i 2x denně, tak jsem se tam zastavil i pro pár litrů na doplnění nádrže.

obrazek.png

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Lihous napsal:

Ted jsem se dozvedel z radia Blanik ze dle vladnouciho premiera se nemame az tak spatne - levne byt nemuze vsude kolem je taky draho - a trosku nepohody musime vydrzet vsichni.
(Volny vyklad - jak jsem to asi spatne pochopil ja)

A přesně proto jsem tuto vládu volil

Předchozí spolek páně STBáka rozhazoval a s přesvědčením, že ho to udrží u moci na další roky vůbec neřešil kdo a z čeho jejich rozhazování zaplatí. Tato vláda řekla, že rozhazování omezí a zatím se toho drží i když 500 km od nás Rus začal válku.

Já jsem spokojenej

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

V tom případě ale i Lihouš, ten si začal :D  (koukni na jeho první větu -  já "jen" reagoval) 

Ostatně celý tohle vlákno přímo souvisí s politikou - nebo ne? 

Odesláno

S politikou toto vlákno sice souvisí, ale takové "reakce" přilévají benzín do ohně a to asi nikdo nechce...

Komu se to líbí, nebo nelíbí ohodnoťte, ale nepokračujte v reakcích.

Děkuji 

Odesláno

no moc se nesnaží bych řekl 🙂

Když to vystoupalo na těch +/- 50Kč za naftu tak byla cena za barel 128. Teď je 106 a padá to v podstatě už 6 dnů a reakce nic moc 🙂
Prostě klasika nahoru to jde rychle a dolů až za rok😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...