Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno

No někdo se tu ptal na rozdíly mezi těmi PG/VG. Jestli by právě v tom nemohl být problém u některých exotů... :-D Sri.. jedinců... :-DDD (to není výsměch.. sri...)

Odesláno
ajeje,první zádrhel :D

tak to vypadalo,že to nemá chybu:D

Preco by to nebolo super ?

V prepočte to tu na SK vychadza na 780 kč. Ten isty model sa v ČR predava za 1599 kč ...

Tak či tak je to cca polovica dole ...

http://www.ejuice.cz/elektronicka-cigareta-joye-ego-t-cerna-matna-726

Navyše nevieme, ako je to na stranke myslene, mozno je to fakt zo silnejsimi baterkami, a to je potom cena este viac bezkonkurencna ...

Odesláno

No.. my naštěstí neužíváme inhalátory... Ale vaporyzéry... :-D Jenže na ně se zase vztahuje zákon, jako na \"prostředky napodobující kouření\". :-(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Konkrétně tyhle DCT se pro e-Go dělaj až teď úplně nově. Ty předchozí se na to našroubovat daly a chodilo to. Ale byla to příšerná konstrukce. Pak přišli k DCT s přechodkama. No.. lepší, ale pořád... :-(( Teď už nad tím kapku uvažuji. Obsah je nádhernej a je to dvoutělískový. K plnění se to ale musí dost rozebrat, i když velmi snadno. Ale ten obrovskej driptip...

K echům se (prý) dá sehnat už i ten úzký drip. Zatím se mi echo v2 líbí víc, no. Zajímalo by mě nějaké to srovnání.

E-cígo není k odvykání... ;-) Ale já na sobě pozoruju, že snad kdybych to odložil, tak mi to snad ani vadit nebude...

[upravil dne 11.5.2012 13:00 od Edison]

Odesláno

Edison: Echomizer - funguje bezvadně, výborná chut i hit, ale doporučuju jedině verzi s knotama, jinak ho musíš furt otáčet aby si nasál liquid viz. http://www.ecigareta-shop.cz/cs/atomizery/675-ce4-clearomizer-s-knoty-.html

Ten DCT už je taky v inovované verzi, jen nevím co inovováno :) Jinak mám jeho předhozí verzi a spokojenost, důležitý je ho porvé pěčlivě naplnit jinak se zničí http://www.ecigareta-shop.cz/cs/atomizery/686-liquinator-dc-alu-v2-kourovy.html

Jinak já te jedu na této soupravičce :D

4824-IMAG0256.jpg

Odesláno

Driptip to je ten náústek. Jooo.. to je jasný, že echo jedině tu v2 s knotama po celý dýlce... Jsem si na zkoušku koupil jeden CE3 a teda nic moc. Chcalo to, knoty to mělo taky jen ty ústřižky, ale byly dole. Ten mě teda fakt neoslovil.

Odesláno

CE3 mě sice neteklo, ale chutově bylo nějak divný, nesedělo mi to... Jinak pokud bys chtěl srovnání Echo a DCT tak stručne DCT má víc kouře, takovej mohutnější dým, ale podstatně méně chuti. Pokud si chci pochutnat, tak mám právě echomizer, DCT si beru na delší cesty. DCT taky postatně více žere baterku. Každopádně oboje je asi pomalu to nejlepší co se ted dá sehnat...

[upravil dne 11/5/12 14:15 od Schreek]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tam mám ty CE4 v2. Zatím super pokouření. Na forech jsou o tom spousty debat, spousty postřehů i problémů, příčin a řešení. Asi jako se vším... :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si pořídil echomizer a musím uznat že pokouřeníčko je to o poznání lepší než u W. Zatím to používám cca 4 hodiny ale absolutní spokojenost. Žádné protékání liqidu, prostě jen čistá chuť a bohatý kouř. Snad jediné na co si musím zvyknout je ten kulatý náústek, byl jsem zvyklý z W na placatý, ale to je jen otázka zvyku. Doufám že mě postupem času nezklame.

Taky jsem docela zvědavý na jeho životnost....

http://www.ejuice.cz/ego-clear-echomizer-1-6ml-1ks-lr-cerny-ciry-3356

Odesláno

Jojo... Už jsem i dvakrát suchopálil.. Je to v poho. Ale pozor, echa praskaj odspoda. Ale stačí to přelípnout průhlednou páskou a je to ok. Jinak plochý na to jsou k mání taky. Ale nechci ho, protože nebude vycházet poloha vzhledem k tlačítku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...