Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj při plné (až po víčko:mad:) jsem jel do chorvatska 1310km a to už jsem měl strach, na rezervu 130km a tak jsem nalil 5l z kanystru. Pp mě ukazoval 4,9l.

Ale určitě se dá i za méně.( 2l hdi bez fap)

A Přema psal něco o pavučině !!:D:D:D:D

[upravil dne 15/11/11 20:07 od Jitka+Jirka]

Odesláno

wau..krása..no ja daleke cesty nie, skor na krátko a 950 km..a neviem sa pohnut vyssie..aj som skusal ze cez dedinu 55 na 5 prevodovom stupni, len to nieje moc dobre (nizsie otacky) ale neviem to dohnat nad 1000 heh

Odesláno

samozrejme ked je cisto rovinka, inak urcite 4 ... ale zaujimave, kamarat ma tiez 407 a tiez sa boji davat 4 ale nechapem preco, ked 4 je dá sa povedat ideál a tah nema problem...je pravda ze jeho 407ka ma vyse 300 000 km :D

Odesláno

1400km ??????????neprehanas???? to by som rad pocul recept.....hore kopcom teplovzdusny balon a dolekopcom bez plynu???? srandujem....ale aj tak sa pochval ako sa to da...by ma to zaujimalo..

Odesláno

Normal.

Zkouska.

Doma plna nadrz a po cca 700km opet plna nadrz.

Dojezd pak 1460 ale udelal jsem \"jenom\" 1250 cca protoze jsem zacal zavodit.

Spotreba byla 4.6 snad

Ted to neresim.Teda mam malinko vic:D:D

EDIT: Bez FAPu a peclive vyladeny chip do kroutaku plus normalni lehka jizda.115km/h tempomat

[upravil dne 15/11/11 21:18 od straki007]

Odesláno

som to tusil ze tam bude nejaky ten doplnok..heheh........

samozrejme tou nizskou rychlostou to je na tutovku tak..

ja som urobil max 1001 km do nemecka..ale to bolo pred 2 rokmi...malo o 70000km menej

Odesláno

Straki, to nějak nechápu ... ujedeš 700 km, dotankuješ a pak počítáš spotřebu ... ale dobrá, vzal jsem tvých 4,6 a 60litrovou nádrž (nevím, kolik má 407), vyšlo mi 1300 km. :papa

Odesláno

Tak si to precti jeste jednou.

Ujel jsem 1250 realne takze pocitas spravne.

Ano ja jezdim dalky a kdyz prijedu na posledni benzinku v CZ tak dotankuju plnou at nemusim tankovat venku.

A nejel jsem na spotrebu ale mel jsem cas tak proto pomalu a delal jsem si legraci z PP.

Pak myslim ze dalsi foto jsem posilal Premovi na mobil.Pokud to cte a ma tu fotku jeste tak to mozna sem da:D

Nadrz je 70 litru

[upravil dne 15/11/11 21:34 od straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...