vavoj Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Čau začal jsem uvažovat, že bych si nechal udělat ochranej rám na předek auta (světla nárazník) především kvůli srnkám. V pondělí jsem vzal jednu, naštěstí jsem nabral na kolo a přejel. Ale zase nárazník na cucky Nevím vůbec jestli to má někde na traverze nějaký úchyty či to rovnou zavrhnout nebo se o to pokusit. Možná to bude na autě vypadat blbě ale účel to splní Citovat
gronholmm Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Jestli se nepletu, tak bez homologace to na autě nemá co dělat - a pokud si vzpomínám tak dokonce už ani nesmí být dodatečně domontována kvůli bezpečnosti chodců Citovat
vavoj Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 škoda no, asi policii bych nevysvětlil že tim chci najíždět do srnek a ne do lidí Citovat
Kasi Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Myslím, že to nesmí být jen na nových autech od r.v. 2010 asi. Ale souhlasím, že na 306 je to nesmysl. Citovat
Jacobsoon Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 nebo si pořiď toto: http://auto.bazos.cz/inzerat/12197873/Prodam-Nisan-Patrol.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.