Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, jako laik mám na vás dotaz.

U mojí 406 1.9 TD combi jsem nedávno objevil problém. Jakmile strčím klíček do zapalování a zapnu ho, na straně spolujezdce jakoby pod palubovkou se ozývá divné cvakání, jakoby se tam něco otáčelo a cvakalo. Nějaký ventilátor, nebo nevím co by tam mohlo být. Ale dělá to i když mám topení vypnutý. Když zapnu na ovládání ventilace cirkulaci vzduchu uvnitř kabiny tak se to ztratí.

Neví někdo co by to mohlo být?

[upravil dne 15/11/11 14:46 od cabinho]

Odesláno

Můžeš s tím jezdit dokud to snesou tvoje nervy. :D Klidně dosmrti. Já jsem to vydržel asi měsíc, pak jsem se nasral a motorek úplně odpojil (pod kastlíkem spolujezdce, hnědý konektor) a neřeším, klapku ovládat nepotřebuju.

Tady máš postup opravy:

Edit: Vítek1 byl rychlejší. :potlesk

Udělej jak říká. Odpoj to, sundej plast pod kterým je pylový filtr a klapku otevři rukou, ať se ti nemlží skla. ;)

[upravil dne 15/11/11 16:00 od Džůny]

Odesláno

Já když nastavím topení do režimu AUTO, jen tak si to klidně fouká, tak mi rachtá ventilátor. Jako když každá lopatka brnkne do listu papíru. Vubec netušim co s tím, ale začíná mi to vadit. Když to rozeberu, tak co dál... zase to dam dohromady a budu doufat, že se to samo nějak srovnalo... takže si asi taky budu zvykat :)

Člověk si zvykne na ledacos. Už jsem si zvyknul na nehrající CD, divné vybrace občas... Ventilátor vyřeším hlasitým radiem a bude.

[upravil dne 17/11/11 20:13 od Gargamell]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...