cabinho Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Zdravim, jako laik mám na vás dotaz. U mojí 406 1.9 TD combi jsem nedávno objevil problém. Jakmile strčím klíček do zapalování a zapnu ho, na straně spolujezdce jakoby pod palubovkou se ozývá divné cvakání, jakoby se tam něco otáčelo a cvakalo. Nějaký ventilátor, nebo nevím co by tam mohlo být. Ale dělá to i když mám topení vypnutý. Když zapnu na ovládání ventilace cirkulaci vzduchu uvnitř kabiny tak se to ztratí. Neví někdo co by to mohlo být? [upravil dne 15/11/11 14:46 od cabinho] Citovat
Vítek1 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 spatnej motorek na klapce vzduchu Citovat
cabinho Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 A nakolik mě to vyjde? A je to na akutní opravu nebo s tím můžu ještě pár dní jet? Citovat
Vítek1 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 vetsina lidi na to kasle uplne, nejlip vytahnout konektor a nastavit klapku aby brala venkovni vzduch. Jen prijdes o vnitrni cirkulaci. Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Můžeš s tím jezdit dokud to snesou tvoje nervy. Klidně dosmrti. Já jsem to vydržel asi měsíc, pak jsem se nasral a motorek úplně odpojil (pod kastlíkem spolujezdce, hnědý konektor) a neřeším, klapku ovládat nepotřebuju. Tady máš postup opravy: Edit: Vítek1 byl rychlejší. Udělej jak říká. Odpoj to, sundej plast pod kterým je pylový filtr a klapku otevři rukou, ať se ti nemlží skla. [upravil dne 15/11/11 16:00 od Džůny] Citovat
cabinho Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 Jo díky chlapi... Já jen abych něco neposral Citovat
Vítek1 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 me treba rachoti vetrak jako prase a taky me to nevadi doufam ze sedne Citovat
cabinho Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 Tak to debilní servo mám vymontovaný, ale to sraní s tím, hůrza Jen doufám že jsem tu klapku otevřel a ne zavřel Citovat
Gargamell Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Já když nastavím topení do režimu AUTO, jen tak si to klidně fouká, tak mi rachtá ventilátor. Jako když každá lopatka brnkne do listu papíru. Vubec netušim co s tím, ale začíná mi to vadit. Když to rozeberu, tak co dál... zase to dam dohromady a budu doufat, že se to samo nějak srovnalo... takže si asi taky budu zvykat Člověk si zvykne na ledacos. Už jsem si zvyknul na nehrající CD, divné vybrace občas... Ventilátor vyřeším hlasitým radiem a bude. [upravil dne 17/11/11 20:13 od Gargamell] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.