superjoe19 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Ahojte, mám dotaz ohladom nového výfuku. Budem musieť starý výfuk vymeniť, včera mi zhnila rúra na strednom dieli, ktorá vchádza do zadného tlmiča. Zatial som to s kamarátom zvaril, lebo nechcem na zimu dávať nový výfuk, no kúpiť ho chcem hneď, keby len predsa ten zvar nevydrží. Viete mi niekto povedať aká značka je dobrá? Alebo je to ako tak jedno? Lebo čo som sa pozeral, po čom sa pohybujú ceny na internete, tak som našiel zadný diel za 32€ a za takú istú cenu aj stredný diel. Alebo potom za cenu 42€. Ale našiel som aj také, kde zadný je za 45€ a stredný za 70€...Ďakujem za rady Citovat
koblih69 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Témat je tu tuna, nicméně pokud máš uhnilou jenom rouru a zbytek vypadá dobře, tak možná stojí za to vyměnit jen příslušný kus trubky nicméně je otázka jeslti to má z tu cenu smysl... Za mě je to jasná volba - polskej vejfuk stojí v cca 900,- a vydrží min. 3 roky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.