Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 reproduktory


djiguana

Recommended Posts

Hlavně vím, že tam jsou mizzzerné reproduktory!:aut

Možná tam nejsou zádný děla, ale když si porovnám akustiku s jinými auty, co jí mají taky sériovou výbavu, zdá se mi vcelku dobrá.:cool::cool::cool:

Fóbie a Koktávky nepočítám, tam se nedá ani pořádně sedět.:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No s tou octovkou bych až tak nesouhlasil. Kamarád má dvojkovou s origo rádiem a šesti repro. Já sice nemám origo rádio, ale to co tam mám patří k lepším. A ať jsem se snažil jak chtěl, tak ten zvuk co má octa jsem těmi origo repráky u mně docílit nemohl. Pomohly až dva ovály do plata. Teď to hraje dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 4 roky později...

Presne jak rika m martinkovic. Ja si repro predelaval. Daval jsem tam MACy, takze stredni trida, ale dal jsem si praci. Prorezal plech, repro jsem podlozil MDF krouzky a cely dvere vytlumil. Nerikam ze je to nejaka bomba, ale je to o 300% lepsi, jak ty original papirovy slupky z ciny. Nechapu jak do auta, ktery stalo jako novy 600 tis. muzou dat takovy jebky. Jeste by to chtelo nejakej subwoofer do kufru a bylo by to bez chyby :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevie niekto aky nazov alebo co je to za typ konektora, ktory ide do vyskacov v palubovke? Chcem si zohnat protikus, no vobec netusim aky ma ten konektor nazov, ci oznacenie. Mam tam vlastne vyskace, ktrych labliky mam ale len natlacene do dierok v konektore, lebo som nechcel strihat kable. A sem-tam mi to vzdy zacne vypadavat, lebo sa to otrasmi uvolni. V serviceboxe som ho po dlhom hladani aj nasiel, teda aspon dufam ze je to on, vyzera to podobne. Ale nejak sa mi nevidi, ze by sa skladal z dvoch casti, ako je nakreslene v serviceboxe. Bol tam popis ze sa pouziva na pripojenie tretieho brzd. svetla a tweeteru, ovsem, ziadne oznacenie tam nebolo. Prikladam obrazky, ak by dakto vedel.

IMG_0989.JPG

IMG_0991.JPG

tweeter konektor v serviceboxe.jpg

Upraveno uživatelem shiro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlastne si už našiel to čo si hľadal, len neviem, či si si náhodou tými drátmi v konektore nedodrbal piny vnútri konektora (3). Takmer všetky konektory sú viacdielné, dajú sa rozobrať a v prípade potreby aj vymeniť piny, určite aj ten tvoj je dvojdielny presne ako je to na obrázku. Mimochodom ušetril si mi hľadanie v servisboxe, chystám sa opraviť prepálený konektor na 3. brzdovom svetle, takže ďakujem :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...